Lectură de 3 minute

04 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Holcim a dat startul înscrierilor la Școala Tehnică Holcim

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Școala Tehnică Holcim, aflată la cea de-a doua ediție, deschide înscrierile pentru o nouă generație de profesioniști în sectorul construcțiilor.

Sursa foto: Holcim Romania/ Facebook

Cu o durată de doi ani de pregătire teoretică și practică în fabricile și stațiile de betoane din Grupul Holcim România, programul de studiu este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 18-25 de ani, absolvenți de liceu cu profil tehnic sau real din următoarele zone și locații geografice: Aleșd, Arad, Aiud, Carei, Câmpulung Muscel, Târgoviște, Buzău, Oradea, Roman, Satu Mare, Teiuș, Timișoara, Turda, dar și Rezina, din Republica Moldova.

Dezvoltată în parteneriat cu Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleșd, județul Bihor, acreditată și recunoscută de Ministerul Muncii și Educației din România, Școala Tehnică Holcim este un program de școlarizare complet gratuit și cuprinde atât ateliere tehnice, cât și practice.

Pentru a asigura cele mai înalte standarde de studiu, Școala Tehnică Holcim aduce împreună profesori, mentori, tehnologii și cele mai interesante procese de producție pentru 20 de tineri care ni se vor alătura după examenele din perioada 22-25 august.

Elevii selectați în program vor învăța și experimenta despre procesul de fabricare a cimentului, mentenanță mecanică, preventivă și electrică, standarde și controlul calității, tehnologia prefabricatelor, precum și SSM și mediu. Iar modulele practice vor fi realizate în cadrul punctelor de lucru Holcim din România, din diverse divizii de business precum: ciment, betoane, prefabricate și agregate.

Totodată, cursanții vor beneficia de toate condițiile necesare succesului în carieră, și anume: cazare și masă, burse de merit, transport, echipament individual de protecție și toate materialele de studiu necesare. Iar după finalizarea celor doi ani de studiu, absolvenții primesc un loc de muncă în una dintre locațiile Grupului Holcim România.

Perioada de înscriere are loc în intervalul 3 iulie - 15 august, iar perioada de examinare: se va desfășura între 22-25 august.

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd și una de BCA la Adjud, o stație de măcinare, 28 de stații de betoane, patru stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor - prin Geocycle) și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate).

Citeste si:
Holcim România va avea un nou CEO. Cine va prelua funcția de la Jan Jenisch
Holcim România va avea un nou CEO. Cine va prelua funcția de la Jan Jenisch

Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca principal obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Specialiștii Holcim dezvoltă materiale pentru viitor bazându-se pe inovație și digitalizare, având ca principali vectori responsabilitatea socială și față de mediu, pentru comunități mai sustenabile, într-o economie circulară. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Holcim a dat startul înscrierilor la Școala Tehnică Holcim