Lectură de un minut

22 Mai 2018 - Știri și Noutăți

Hippoland a deschis al saselea magazin din tara, la Timisoara

Abonează-te pe  

Primul magazin din vestul tarii, inaugurat de lantul de hipermarketuri pentru copii Hippoland, are o suprafata de 1.000 de metri patrati. Este printre cele mai mari locatii din regiune, care are la vanzare articole pentru copii si bebelusi.

Magazinul Hippoland din Timisoara este situat in complexul comercial Iulius Mall. Sunt puse la dispozitie peste 20.000 de articole, printre care produse de ingrijire sau de distractie, cum ar fi articole de puericultura, carucioare, tarcuri, patuturi, premergatoare, lenjerii de pat, cadite si accesorii pentru baie. Se poate cumpara inclusiv incaltaminte, triciclete, trotinete, biciclete, masinute cu acumulator, jocuri si jucarii, puzzle-uri, dar si rechizite si carti.

Printre brandurile din portofoliul Hippoland se numara Lorelli, Chipolino, Avent, Tommee Tippee, NUK, kika boo, Bebino, Campol, Medela, Lego, Playmobil, Barbie, Cars. Gama se remarca prin preturile accesibile.

Hippoland este prezent in Romania din 2015. La nivel national detine, dupa deschiderea magazinului din Timisoara, sase magazine - mai are in Bucuresti (trei) si cate unul in Pitesti si Ploiesti, informeaza profit.ro.

magazin jucarii

Sursa foto pixabay.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hippoland a deschis al saselea magazin din tara, la Timisoara