Lectură de 2 minute

29 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Hipermarketurile Auchan găzduiesc târguri tematice de carte, accesorii auto și pentru biciclete

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

În perioada 29 iulie – 11 august, hipermarketurile Auchan găzduiesc două târguri de carte și unul de accesorii auto și pentru bicicletă, alături de invitații săi, partenerii Grupul de librării Librarium-Cartepedia, Editura Paralela 45 și Bottari Italo Romena.

Printre primii invitați la târgurile Auchan se numără grupul de librării Librarium-Cartepedia. Cu 9 librării la nivel național și una online, compania aduce la Târgul de Carte din Auchan peste 400 de titluri, noi și în tendințe, precum și titluri consacrate în toată lumea - de la povești ilustrate pentru cei mici sau cărți cu activități distractive pentru vacanță, până la romane celebre pentru adulți și adolescenți. Nu vor lipsi nici cărțile pentru dezvoltare personală, motivaționale sau cele care aduc mai multe informații despre hobby-uri și pasiuni. Târgul de Carte oferit de Librarium-Cartepedia va fi disponibil în 12 dintre hipermarketurile Auchan din Cluj, Timișoara, București și Brașov.

Al doilea Târg de Carte din Auchan va fi oferit de Editura Paralela 45, o editură cu profil enciclopedic, prezentă pentru prima dată în Auchan. Aceasta va propune vizitatorilor peste 300 de titluri din domenii precum: carte pentru copii, gastronomie, ficțiune și dezvoltare personală, ce vor putea fi regăsite în 12 dintre hipermarketurile Auchan din Târgu Mureș, Pitești, Constanța, Suceava, Craiova, Bacău, Deva, Galați, Oradea și Ploiești.

Bottari Italo Romena, una dintre cele mai mari și cunoscute companii din România pentru distribuția de accesorii auto și biciclete, va oferi propriul târg tematic. Acesta va include peste 100 de articole, din categorii precum piese de schimb, accesorii auto și pentru biciclete și va putea fi vizitat în 6 dintre hipermarketurile Auchan din București.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 5 supermarketuri Auchan și o rețea de 26 magazine de proximitate MyAuchan. Magazinele au o suprafaţa netă de vânzare de peste 280.000 m2, aproximativ 10.000 de angajaţi și o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hipermarketurile Auchan găzduiesc târguri tematice de carte, accesorii auto și pentru biciclete