Lectură de un minut

20 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Hell Energy Strong reintroduce energizantul cu aromă de pepene verde în oferta permanentă

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de băuturi energizante Hell Energy, din Ungaria, a reintrodus în portofoliu sortimentul cu pepene verde, din luna mai. Băutura are cu 20% mai multă cofeină și cinci tipuri de vitamine din complexul B, fără conservanți.

Hell Energy Strong Watermelon este ambalat în cutie din aluminiu de 250 ml, reciclabilă la infinit.

„Ca și consumatorilor noștri, și nouă ne-a plăcut aroma de pepene verde lansată anul trecut în ediție limitată, așa că am decis să o transformăm într-una permanentă în portofoliul Hell Energy Strong. Ceea ce am adăugat noului produs a fost un plus de energie, suplimentând cantitatea tradițională de cofeină de 32 mg/100 ml de produs, cu încă 20% și am creat un design unic care sugerează și el prospețimea gustului de pepene verde”, a declarat Micșunica Pelaghie, directoarea națională a Hell Energy România.

Băuturile energizante conțin 90% apă, restul reprezentând zahăr granulat, cofeină și complexul de vitamine B (B2, B3, B5, B6 și B12), la care se adaugă uneori aminoacizi esențiali pentru menținerea tonusului, acid citric, aromă și regulator de aciditate, fără adaos de conservanți.

Hell Energy este unul dintre cele mai dinamice branduri din industria bunurilor de larg consum din lume. Produsele sunt disponibile în peste 50 de țări de pe 5 continente. Compania este prezentă cu gama de cafea în 20 de țări, inclusiv în România, Grecia, Croația și Marea Britanie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hell Energy Strong reintroduce energizantul cu aromă de pepene verde în oferta permanentă