Lectură de un minut

30 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Hell Energy lansează două noi arome: căpșune și soc

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de băuturi energizante Hell Energy lansează două noi arome, în ediție limitată: Summer Cool Sun Smiles, cu aromă de căpșune și rubarbă și Summer Cool Sun Likes, cu aromă de soc.

Produsele, în ambalaje de aluminiu, sunt disponibile începând din luna iunie în peste 10 țări.

În mai, Hell a reintrodus în portofoliu sortimentul de energizant cu pepene roșu.

Băuturile energizate Hell conțin aproape 90% apă, zahăr granulat, cofeină și vitamine, fără adaos de conservanți. Fiecare băutură energizantă are același conținut de cofeină ca și o cafea espresso sau două cești de ceai (32 mg de cofeină / 100 ml de produs) și conține cinci vitamine B (niacină – B3, acid pantotenic – B5, piridoxină – B6, riboflavină – B2, cobalamină – B12).

În pofida faptului că un adult sănătos poate consuma până la 400 mg cofeină pe zi2 (echivalentul a 5 băuturi energizante la 250 ml), Hell Energy crede cu tărie că moderația și echilibrul sunt esențiale pentru păstrarea stării de bine și recomandă consumul a nu mai mult de o băutură energizantă pe zi.

Hell a fost fondat în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul a devenit liderul pieței de băuturi energizante din Ungaria într-un timp record, de numai patru ani. Acum este prezent în peste 50 de țări din toată lumea. Din 2017, compania își produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu, Quality Pack.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hell Energy lansează două noi arome: căpșune și soc