Lectură de un minut

30 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Hell Energy lansează două noi arome: căpșune și soc

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul de băuturi energizante Hell Energy lansează două noi arome, în ediÈ›ie limitată: Summer Cool Sun Smiles, cu aromă de căpÈ™une È™i rubarbă È™i Summer Cool Sun Likes, cu aromă de soc.

Produsele, în ambalaje de aluminiu, sunt disponibile începând din luna iunie în peste 10 țări.

În mai, Hell a reintrodus în portofoliu sortimentul de energizant cu pepene roÈ™u.

Băuturile energizate Hell conÈ›in aproape 90% apă, zahăr granulat, cofeină È™i vitamine, fără adaos de conservanÈ›i. Fiecare băutură energizantă are acelaÈ™i conÈ›inut de cofeină ca È™i o cafea espresso sau două ceÈ™ti de ceai (32 mg de cofeină / 100 ml de produs) È™i conÈ›ine cinci vitamine B (niacină – B3, acid pantotenic – B5, piridoxină – B6, riboflavină – B2, cobalamină – B12).

În pofida faptului că un adult sănătos poate consuma până la 400 mg cofeină pe zi2 (echivalentul a 5 băuturi energizante la 250 ml), Hell Energy crede cu tărie că moderaÈ›ia È™i echilibrul sunt esenÈ›iale pentru păstrarea stării de bine È™i recomandă consumul a nu mai mult de o băutură energizantă pe zi.

Hell a fost fondat în anul 2006 ca o afacere de familie È™i încă operează sub acelaÈ™i patronat. Brandul a devenit liderul pieÈ›ei de băuturi energizante din Ungaria într-un timp record, de numai patru ani. Acum este prezent în peste 50 de țări din toată lumea. Din 2017, compania îÈ™i produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu, Quality Pack.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Hell Energy lansează două noi arome: căpÈ™une È™i soc