Lectură de 2 minute

15 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Hell Energy Drink lansează două noi arome în ediție limitată 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Hell Energy Drink lansează doua noi arome în ediție limitată. Gustul răcoritor de bomboane cu zmeură (Raspberry Candy) și cel de bomboane cu aromă tropicală (Exotic Candy) este completat de designul în culori vibrante al ambalajului. Ca și restul gamei, aromele de vară în ediție limitată de la HELL sunt disponibile în doze unice, reciclabile la infinit, cu același conținut de cofeină de 32 mg/100 ml, 5 tipuri de vitamina B și fără conservanți

Sursa foto: Hell Energy

Hell Energy a lansat pentru prima dată ediția limitată SUMMER COOL în 2013, cea de anul acesta fiind cea de-a XI-a serie limitată de vară din portofoliul de produse.

Băuturile energizante Hell Energy conțin: aproape 90% apă, zahăr granulat, cofeină și vitamine, fără adaos de conservanți. Acestea trec peste 100 de teste de verificare până când ajung pe piață, într-una dintre cele mai moderne unități de producție din Europa.

Băuturile energizante clasice de la Hell Energy au același conținut de cofeină ca și o cafea espresso sau două cești de ceai (32 mg de cofeină / 100 ml de produs), dar, în plus, conțin și 5 vitamine din complexul B (niacină – B3, acid pantotenic – B5, piridoxină – B6, riboflavină – B2, cobalamină – B12).

În pofida faptului că un adult sănătos poate consuma până la 400 mg cofeină pe zi2 (echivalentul a 5 băuturi energizante la 250 ml), Hell Energy crede cu tărie că moderația și echilibrul sunt esențiale pentru păstrarea stării de bine și recomandă consumul a nu mai mult de o băutură energizantă pe zi.

Hell Energy este unul dintre brandurile de larg consum la nivel global și este prezent în peste 50 de țări din toată lumea. În luna aprilie 2023, Hell Energy România a finalizat o investiție, în localitatea Ungheni (Mureș). Prin proiectul de peste 18 milioane de euro, compania și-a mărit capacitatea de depozitare și a fluidizat livrările de produse din cele 3 game:

  • HELL ENERGY - băuturi energizante,
  • ICE COFFEE - cafea rece gata preparată
  • XIXO - ceaiuri reci și băuturi răcoritoare carbogazoase.

Hell Energy este disponibil în peste 50 de țări de pe 5 continente. Compania este prezentă cu gama de cafea în 20 de țări, inclusiv în România, Grecia, Croația și Marea Britanie.

Citeste si:
HELL ENERGY a creat prima băutură energizantă cu ajutorul inteligenței artificiale
HELL ENERGY a creat prima băutură energizantă cu ajutorul inteligenței artificiale
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hell Energy Drink lansează două noi arome în ediție limitată