Lectură de un minut

12 Dec 2019 - Știri și Noutăți

Happy Christmas Market la AFI Cotroceni

Abonează-te pe  

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, pune la dispozitie cel mai mare mix de optiuni pentru cadourile perfecte de sarbatori. Iar la Happy Christmas Market, fie ca alegi decoratiuni, dulciuri, bijuterii, cosmetice sau gadgeturi, gasesti daruri potrivite pentru toti cei dragi.

AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, gazduieste pana pe 28 decembrie, Happy Christmas Market, targul ce ofera o variata si rafinata selectie de cadouri de iarna pentru intreaga familie.

Cea mai noua tendinta in materie de ornamente se gaseste in AFI Cotroceni la Happy Christmas Market! Este vorba despre decoratiunile criogenate din licheni care rezista o generatie si fac concurenta serioasa bradului de Craciun. Foarte cautate in acest an sunt si podoabele ecologice, globurile cu ghinde sau casute din lemn, cat si ornamentele personalizate.
Decoratiuni inedite, globuri pictate manual si realizate de artisti plastici, bijuterii unicat vintage, obiecte de artizanat, cosmetice naturale si lumanari parfumate, accesorii handmade realizate de creatori romani inspirati sunt doar alte cateva optiuni de cadouri.
Gadgeturile si jucariile educative sunt perfecte pentru cei mici, dar si tricourile pictate manual cu mesaje de sarbatori si motive traditionale. Nu au fost uitati nici cei mai pofticiosi, care pot alege dulciuri artizanale cu arome de sarbatori, mar si scortisoara, dar si ceaiuri si cafele cu arome exotice.
De asemenea, AFI Cotroceni a pregatit clientilor si un program special de sarbatori; astfel:
  • pe 24 decembrie si 31 decembrie, centrul comercial va functiona intre 10:00-20:00.
  • pe 25 decembrie si 1 ianuarie, magazinele vor fi deschise de la ora 14:00 la 22:00
  • pe 26 decembrie si 2 ianuarie, clientii sunt asteptati in intervalul 10:00 – 22:00

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Happy Christmas Market la AFI Cotroceni