Lectură de un minut

27 Mar 2023 - Știri și Noutăți

H&M, o nouă colaborare cu designerul casei de modă Mugler. Când va fi lansată noua colecție

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Colecția semnată de directorul de creație al Mugler, Casey Cadwallader, va fi lansată în magazinele selectate și online pe data de 11 mai și cuprinde îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și accesorii.

Sursa foto: Captura Video H&M/ Youtube

H&M a declarat că discuțiile pentru această colaborare au început înainte ca fondatorul Mugler, Manfred Thierry Mugler, să moară în ianuarie 2022, informează The Retail Buletin.

Alături de modelele contemporane din cadrul colecției, există o serie de remake-uri de arhivă în ediție limitată. Modelele de arhivă sunt o mărturie a rolului de lider al lui Manfred Thierry Mugler în lumea modei anilor '80 și '90.

Pentru a sărbători colecția, Mugler și H&M a fost lansat un videoclip muzical care prezintă un colectiv de vedete în ascensiune, printre care Amaarae, Shygirl, Eartheater și Arca.

Împreună, acestea au înregistrat propria lor versiune a hitului dance al lui Stardust din 1998, „Music Sounds Better With You".

Alegerea melodiei a fost inspirată de sentimentul de comunitate care definește viziunea lui Cadwallader pentru Mugler în prezent.

Suntem mândri să celebrăm moștenirea lui Manfred Thierry Mugler cu această colecție. Am fost cu toții onorați să îl cunoaștem pe Manfred și ne simțim foarte bine că a fost implicat în etapele inițiale împreună cu Casey și cu casa Mugler. Casey a făcut o treabă incredibilă în a aduce un omagiu istoriei și arhivei, făcând în același timp colecția total contemporană. Sub conducerea lui, Mugler a devenit una dintre cele mai inovatoare și mai interesante case din peisajul modei de astăzi.

Ann-Sofie Johansson, consilier de creație la H&M

Citeste si:
Notino și L'Oréal au lansat oglinda virtuală: clienții vor putea proba produsele de make-up înainte de a le cumpăra
Notino și L'Oréal au lansat oglinda virtuală: clienții vor putea proba produsele de make-up înainte de a le cumpăra

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  H&M, o nouă colaborare cu designerul casei de modă Mugler. Când va fi lansată noua colecție