Lectură de un minut

19 Oct 2023 - Știri și Noutăți

H&M Move lansează o colecție de haine sport din materiale reciclate 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

H&M Move a dezvăluit noua colecție pentru toamnă. Aceasta include o gamă de îmbrăcăminte pentru exterior de înaltă performanță la un preț accesibil. Astfel, activitățile în aer liber vor fi accesibile tuturor, fără a fi nevoie de haine diferite pentru tipuri variate de sport. 

Sursa foto: Unsplash

Pentru a realiza această colecție, H&M a lucrat în colaborare cu partenerii săi din domeniul textil pentru a reproiecta procesul de fabricație. În plus, a lucrat cu designerii de la Grand Studio, agenția sa parteneră pentru outdoor. Materialele (StormMove, ThermoMove și DryMove) au performanță, durabilitate, design, funcționalitate și accesibilitate, potrivit modaes.com.

Jacheta StormMove 3-Layer Shell și-a dovedit eficiența în laboratoarele de testare a uzurii de la Progressive Sports, o firmă independentă de consultanță sportivă - unde și-a demonstrat respirabilitatea, impermeabilitatea, termoreglarea și funcționalitatea.

Sursa Foto: H&M.com

De asemenea, colecția dispune de cusături lipite, spații de ventilație, glugi reglabile și buzunare de depozitare pe toate articolele de îmbrăcăminte. Colecția prezintă siluete relaxate, linii de croială ecologice și o paletă de culori pământii, cu multe accente de mov. Articolele de îmbrăcăminte cheie includ:

  • Jachetele StormMove, ușoare, tehnice și utile în orice activitate în aer liber.
  • Vestele matlasate ThermoMove, concepute pentru a fi ușor de suprapus pentru o îmbrăcare ușoară
  • Pantaloni cu întindere în patru direcții pentru a permite orice tip de mișcare.

H&M Move este un brand care promovează mișcarea și se concentrează, în principal, pe îmbrăcăminte sport elegantă și funcțională, accesibilă tuturor, într-un mod mai sustenabil.

Întreaga colecție AICI.

Citeste si:
Studiu Danone: românii consumă tot mai multe produse pe bază de plante de la an la an 
Studiu Danone: românii consumă tot mai multe produse pe bază de plante de la an la an 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  H&M Move lansează o colecție de haine sport din materiale reciclate