Lectură de un minut

21 Jul 2023 - Știri și Noutăți

H&M dă viață personajelor clasice Disney printr-o nouă colecție urbană

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Grupul suedez a lansat o colecție de modă urbană care cuprinde 23 de articole de accesorii și îmbrăcăminte. Prețurile pentru această colecție realizată în colaborare variază între șase dolari și 135 de dolari. Hainele vor putea fi achiziționate începând cu 20 iulie în magazine și pe canalul online al grupului de modă.

Sursa foto: Unsplash

H&M creează o capsulă a timpului cu personaje din copilărie. Grupul suedez de retail de modă a făcut echipă cu artistul Trevor Andrew, cunoscut sub numele de GucciGhost, pentru a crea o colecție de îmbrăcăminte casual pentru a comemora cea de-a 100-a aniversare Disney, informează modaes.com.

Colecția care este alcătuită din articole de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei cuprinde piese vestimentare de la tricouri polo, hanorace, tricouri, jachete, blugi și accesorii. Seria va fi disponibilă începând cu 20 iulie în magazine și online.

Produsele din colecție prezintă personaje clasice Disney în imprimeuri sau grafică. În ceea ce-l privește, Andrew a încorporat simbolurile sale emblematice de fantomă și modele de ouă zburătoare, pe care le-a fuzionat cu desenele animate.

H&M nu este prima companie care sărbătorește centenarul Disney

În plus, pentru prima dată, H&M oferă, în cadrul colecției, skateboard-uri în ediție limitată, cu desene ale personajelor și logo-ului conglomeratului audiovizual desenate de Andrew.

La rândul său, grupul suedez își transformă, între 20 iulie și 23 august, locația din Williamsburg, Brooklyn, într-un spațiu interactiv în care vor fi prezentate operele de artă ale lui Andrew pentru colaborarea cu Disney. Prețul hainelor și accesoriilor variază între 6 și 135 de dolari.

H&M nu este prima companie care sărbătorește centenarul Disney. La începutul acestui an, mărci precum Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld și Givenchy, printre altele, au creat colecții capsulă pentru această ocazie.

Citeste si:
Zara și H&M au devenit acționari majoritari ai unei companii de reciclare textilă
Zara și H&M au devenit acționari majoritari ai unei companii de reciclare textilă
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  H&M dă viață personajelor clasice Disney printr-o nouă colecție urbană