Lectură de un minut

02 Nov 2020 - Știri și Noutăți

Grupul Otter Distribution anunță deschiderea a două noi magazine, TEZYO și Salamander

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Grupul Otter Distribution, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de încălţăminte și accesorii, și-a extins rețeaua de magazine prin deschiderea unui magazin TEZYO și a unui magazin Salamander în Brașov, în noul centru comercial AFI Brașov.

Deschiderea celor două magazine a presupus o investiție importantă care s-a ridicat la cca 950 euro/metru patrat. Magazinul TEZYO ocupă o suprafață totală generoasă de 140 mp, în timp ce Salamander are o suprafață de 96 mp.

Grupul Otter Distribution estimează pentru fiecare dintre cele două magazine un număr mediu de circa 700 de vizitatori pe zi, ținând cont de condițiile existente și de evoluția pandemiei.

Clienții vor fi deserviți de echipe de 4 consilieri de vânzări în fiecare dintre cele două magazine.

În România, OTTER DISTRIBUITION este prezent în toate locațiile-cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 70 de magazine în țară. Din acestea fac parte:

  • Tezyo cu o retea de 37 magazine multibrand în România
  • 23 magazine Salamander
  • 6 magazine Aldo
  • 1 magazin Clarks
  • 3 outleturi
  • principalele branduri de magazine sunt reprezentate si de shop-uri online.

OTTER DISTRIBUITION oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss, Adidas, Rieker, Flavia Passini, Gryxx și Salamander.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grupul Otter Distribution anunță deschiderea a două noi magazine, TEZYO și Salamander