Lectură de 2 minute

11 Oct 2022 - Știri și Noutăți

Grupul LEGO a dezvăluit noua masă de fotbal LEGO Ideas. Cât costă aceasta și de când va fi disponibilă

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Grupul LEGO dezvăluie noua masă de fotbal LEGO Ideas. Primii care au testat noua masă de fotbal complet funcțională au fost Thierry Henry, legendar jucător și câștigător al Cupei Mondiale și jucătorul Manchester United, star al fotbalului britanic, Marcus Rashford.

Sursa foto: LEGO

Fiecare jucător își construiește, înainte de începerea jocului, o echipă din cinci jucători cu ajutorul minifigurinelor LEGO, adăugând coechipieri și fani, care vizionează jocul de pe margine, folosind peste 60 de elemente diferite.

Setul LEGO Ideas este un omagiu adus jucătorilor de fotbal și fanilor jocului rege din întreaga lume și include o gamă largă de minifigurine. În total pot fi asamblate 22 de minifigurine diferite, având la dispoziție o gamă diversă de trăsături customizabile, precum părul, expresiile faciale și tonul pielii. Dimensiunile portabile ale setului fac ca acesta să fie ideal pentru a fi transportat pentru un joc alături de prieteni, „acasă” sau „în deplasare”. Mai mult, setul poate fi și expus.

„De-a lungul carierei mele, am jucat fotbal peste tot unde vă puteți imagina – de la grădina mea până la stadioane din întreaga lume, iar acum pe o masă de fotbal LEGO Ideas,” spune Thierry Henry.

Setul a fost conceput de un fan LEGO din Ungaria, în vârstă de 16 ani, Donát Fehérvári, în cadrul concursului We Love Sports pe platforma LEGO Ideas, iar ulterior, acesta a fost transformat într-un set real cu ajutorul designerului LEGO, Antica Bracanov.

Noul set LEGO Ideas Table Football, care reunește cultura, creativitatea și jocul, va fi lansat în cadrul campaniei LEGO For The Joy of Play, desfășurată în perioada 29-30 octombrie la 35-37 Rue des Francs-Bourgeois din Paris.

Evenimentul va dura două zile și va oferi participanților oportunitatea de participa la o competiție de fotbal de masă, fiind totodată invitați să asculte discursurile invitaților la eveniment. În plus, participanții vor putea construi cu cărămizile LEGO contribuind la un mural impresionant, dar și liber, în zonele special amenajate. De asemenea, Thierry Henry va fi prezent la eveniment.

Setul LEGO Ideas Football Table va fi disponibil începând cu data de 1 noiembrie 2022 în magazinele LEGO și pe www.lego.com/table-football, la prețul recomandat de 1249.99 lei.

Citeste si:
Magazinele de jucării estimează că vor vinde cu 5 milioane de produse mai puțin
Magazinele de jucării estimează că vor vinde cu 5 milioane de produse mai puțin

retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente din industria de retail, organizat de wall-street.ro și Retail.ro, revine anul acesta pe 1 și 2 noiembrie, la hotelul Crowne Plaza din București. Pentru a afla noutățile din retail, înscrie-te AICI la cea de-a zecea ediție a retailArena2022.

Grupul LEGO a fost fondat în Billund, Danemarca, în 1932 de Ole Kirk Kristiansen, numele său derivat din cele două cuvinte daneze LEg GOdt, care înseamnă „Joacă bine”. Astăzi, LEGO Group rămâne o companie de familie, cu sediul în Billund. Cu toate acestea, produsele sale sunt acum vândute în peste 130 de țări din întreaga lume.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grupul LEGO a dezvăluit noua masă de fotbal LEGO Ideas. Cât costă aceasta și de când va fi disponibilă