Lectură de un minut

28 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Grupul Lactalis, care deține Albalact, Covalact și Parmalat România, va avea un nou director general

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Onur Barim va ocupa, de la 1 ianuarie 2023, funcţia de director general al Grupului Lactalis România, informează Grupul Lactalis.

Sursa foto: Covalact de Țară/ Facebook

El preia mandatul de la Giampaolo Manzonetto, care îşi încheie misiunea ca director general, pentru a se dedica unor proiecte personale.

"Onur Barim va conduce astfel toate afacerile Grupului Lactalis în România, care include, astăzi, companiile Albalact, Covalact, Dorna Lactate, Rarăul, Lactate Harghita, Parmalat România şi Lactalis Logistic", se menţionează în comunicat.

Onur Barim s-a alăturat Grupului Lactalis în 2011, ca director de marketing în cadrul Ak Gida/Lactalis Turcia. În 2018, Onur a preluat rolul de director general al Lactalis Arabia Saudită şi a condus compania până în 2021.

În 2022, Onur Barim a intrat în echipa Grupului Lactalis România în calitate de director general adjunct, susţinând activitatea directorului general în zona comercială.

Onur Barim este licenţiat în Economie şi Ştiinţe Sociale şi are o experienţă de 24 de ani în industria FMCG.

Giampaolo Manzonetto s-a alăturat Grupului Lactalis în urmă cu 25 de ani ca director financiar al companiei Parmalat Rusia.

Citeste si:
Euro Grain Exchange 2024 – Semănând parteneriate, Recoltând oportunități nelimitate
Euro Grain Exchange 2024 – Semănând parteneriate, Recoltând oportunități nelimitate
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grupul Lactalis, care deține Albalact, Covalact și Parmalat România, va avea un nou director general