Lectură de 2 minute

11 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Grupul Alexandrion adaugă în magazinul online băuturi specifice de Paște

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

În pragul sărbătorilor pascale, pe fondul pandemiei de COVID-19, The Iconic Estate, parte a grupului Alexandrion, adaugă în magazinul online băuturi spirtoase și vinuri specifice meselor de Paște, reprezentative pentru toate categoriile de preț. Luna aceasta comenzile achitate online beneficiază de livrare gratuită.  

Iconicdrinks.shop este varianta actualizată a magazinului online iconicestate.shop, care include acum, pe lângă vinurile produse şi importate de The Iconic Estate, membru al Alexandrion Group, şi băuturi spirtoase produse, importate şi distribuite de Alexandrion Group.

Magazinul online oferă o gamă de băuturi spirtoase şi vinuri care se adresează în mod specific meselor de Paşte. Produsele expuse pe site sunt reprezentative pentru toate categoriile de preţ, răspunzând, astfel, mai multor nevoilor de consum.

Toate comenzile achitate online beneficiază de livrare gratuită în această lună.

Oferta iconicdrinks.shop cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase, precum Alexandrion, Brâncoveanu, Kreskova, Saber Elyzia, Cava D’oro, Alexander, Zolmyr, Glenfiddich, Balvenie, Grant’s, Tullamore, Hendrick’s, Sailor Jerry, Beluga, Russian Standard, Jim Beam, Maker’s Mark, Teacher`s, Courvoisier, Larios, Laphroaig si multe altele.

De asemenea, prin intermediul iconicdrinks.shop, consumatorii de vin ȋşi pot selecta acum vin pentru orice ocazie, datorită gamei largi de vinuri liniştite şi spumante, albe, roşii şi roze, potrivite pentru toate gusturile, produse atât ȋn România, la Crama The Iconic Estate (Hyperion, Rhea, Thea, Kronos, Neptunus, Colina Piatra Albă, Byzantium, Prahova Valley, La Crama, Rhein Extra, Millennium etc), cât şi importate de la crame internaţionale renumite, precum Concha Y Toro, Bodega Trapiche, Villa Maria, Gancia, Torres, Bottega etc.

Iconicdrinks.shop este parte a Alexandrion Group, lider în producţia și distribuţia de vinuri și băuturi spirtoase din România și din 2017 singurul producător de single malt din țară.

Alexandrion Group este unul dintre cei mai mari jucători din producția și distribuția de vinuri și băuturi spirtoase din România și singurul producător de single malț din țară. Grupul este format din Distileriile Alexandrion și Distileriile SABER 1789, care au împreună o istorie de peste 200 de ani în industria spirtoasă locală. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale., precum Alexandrion 5 * și 7 *, vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Kreskova Vodka.

Citeste si:
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grupul Alexandrion adaugă în magazinul online băuturi specifice de Paște