Lectură de 2 minute

28 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Grovy, o nouă platformă de livrare a cumpărăturilor, intră pe piața din România și angajează personal

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Grovy, platforma germană de livrare a cumpărăturilor, a intrat pe piața din România și caută să angajeze personal în mai multe funcții de management.

Aplicația Grovy este disponibilă pentru descărcare în Google Play și Apple Store. Timpul de livrare este de zece minute, iar costul este de 4,9 lei. În prezent, serviciul apare disponibil în aplicație în câteva zone din București.

Noul serviciu are mai multe categorii disponibile pentru cumpărături: fructe și legume, băuturi alcoolice și non-alcoolice, pâine și produse de patiserie, snacks-uri, dulciuri, congelate, produse ready to eat, lactate, carne și mezeluri, paste și orez, produse vegane și vegetariene, cosmetice, articole de uz casnic și țigări. Clienții pot comanda și produse pentru animale, gadget-uri și articole pentru grătar sau bebeluși.

Lansarea comenzilor se poate face zilnic, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 09:00 – 23:00 și duminică în intervalul 09:00-20:00. Acest orar poate fi modificat în cazul aplicării unui program special de sărbători.

Grovy face angajări în România

În prezent, Grovy este în proces de angajare și are circa nouă poziții disponibile în București: de la country manager pentru piața din România până la social media manager. Se caută directori pentru departamentele de marketing, operațiuni, achiziții, contabilitate, dar și manager de categorii și designer grafic.

Cerințele pentru cei care aplică vizează, printre altele, experiența în domeniu și cunoașterea bună a limbii engleze.

Potrivit unor postări publicate pe Facebook, Grovy caută să angajeze și livratori și vrea să se extindă în Cluj Napoca, Iași, Constanța și Brașov.

Start-up-ul Grovy a fost lansat la finalul anului 2020, în Frankfurt, Germania de frații Chris, Justin și Andreas Adam, cărora li s-au alăturat frații Georgis și Thomas Asmerome. Anul acesta, Grovy a înregistrat la Registrul Comerțului din România compania prin care funcționează aplicația: Grovy Tech, cu sediul în București.

Citeste si:
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grovy, o nouă platformă de livrare a cumpărăturilor, intră pe piața din România și angajează personal