Lectură de un minut

24 Nov 2020 - Știri și Noutăți

GRID deschide primul magazin din București și ajunge la 10 locații la nivel național

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Retailerul de articole sportive GRID a deschis al 10-lea magazin al rețelei în București în Băneasa Shopping City, acesta fiind flagship store-ul brandului. Pasionații de streetstyle pot alege sneakerși din noile colecții ale brandurilor internaționale precum Nike, Jordan, Puma, adidas, Reebok, dar și multe altele.

Primul magazin GRID din Capitală are o suprafață totală de 72 de metri pătrați, iar investiția totală în noua locație se ridică la 210.000 euro, care include atât stocul de produse, cât și amenajarea magazinului.

În 2021 se plănuiește deschiderea a altor 4 magazine noi, ca parte a planului de extindere a rețelei cu 100% capital românesc, dar și lansarea unei noi versiuni a platformei de e-commerce.

Noul magazin prezintă o gamă extinsă de articole sport.

“Suntem conștienți de provocările pe care le aduce fiecare magazin nou deschis, însă ne dorim să fim cât mai aproape de toți iubitorii streetstyle-ului. Așadar, am ales să venim mai aproape și de bucureșteni. Magazinul va fi atât o destinație inedită de shopping, cât și una culturală, prin proiectele pe care le vom organiza în viitor. Locația nu este una foarte mare, însă va fi exclusivă din foarte multe puncte de vedere, găzduind atât produse de linie, cât și în ediție limitată. Așadar, îi așteptăm pe toți cei care locuiesc în capitală și în apropierea acesteia, în noua locație GRID din Shopping City Băneasa.” a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezentâ are deschise magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureș și București.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  GRID deschide primul magazin din București și ajunge la 10 locații la nivel național