Lectură de un minut

07 Sep 2020 - Știri și Noutăți

GRID deschide cel de-al 8-lea magazin în Râmnicu Vâlcea

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Brandul GRID, cu capital 100% românesc, a deschis cel de-al 8-lea magazin din țară, în complexul Shopping City Râmnicu Vâlcea.

Retailerul GRID a deschis cea de-a opta unitate de articole sportive din țară, aceasta fiind o locație modernă unde sunt puse la vânzare sneakerși și articole vestimantare pentru cei pasionați de un stil urban streat wear.

Clienților le sunt puse la dispoziție articole din ultimele colecții ale celor mai cunoscute și îndrăgite branduri sport la nivel internațional, precum: Nike, adidas, Puma, Reebok, Jordan și multe altele.

"Am deschis încă un magazin, în Shopping City Râmnicu Vâlcea, în care se regăsesc cele mai noi produse ale brandurilor internaționale, dar și item-uri din colecțiile de sezon. Astfel, continuăm expansiunea rețelei noastre naționale de magazine cu capital 100% autohton", a declarat Nicolae Popa, owner GRID.

Toate articolele disponibile sunt create după ultimele tendințe și sunt perfecte pentru a fi asortate oricărei ținute sportswear, în orice moment al zilei, disponibile la prețuri accesibile.

Brandul GRID este pe piață din 2018, iar până în prezent, are deschise 8 magazine în orașele Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu și Râmnicu Vâlcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  GRID deschide cel de-al 8-lea magazin în Râmnicu Vâlcea