Lectură de un minut

02 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Grid a deschis cel de-al doilea magazin din București, în AFI Cotroceni

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Retailerul Grid, cu 100% capital românesc, a deschis cel de-al doilea magazin al rețelei din București, amplasat în Afi Cotroceni, la etajul 1. Noul magazin conține colecții sport inspired, dar și cele mai noi modele de sneakerși ale brandurilor sport de renume internațional precum: Nike, Jordan, Puma, adidas, Rebook, dar și multe altele.

La nivel național, GRID marchează o expansiune rapidă prin deschiderea celui de-al 13-lea magazin, la doar patru luni de la inaugurarea celui din Palas Iași.

Pentru că procesul de extindere este încă în desfășurare, în paralel, îmbunătățim platforma online www.grid-sport.ro și avem grijă mereu de dorințele clienților noștri. Le mulțumim tuturor celor care au fost aproape de noi la evenimentul de inaugurare a noului magazin din AFI Cotroceni și, pe această cale, dorim să-i anunțăm că în viitorul apropiat vor exista o mulțime de noutăți!”, a completat Nicolae Popa, co-owner Grid.

Investiția în noul magazin Grid din AFI Cotroceni se ridică la aproximativ 200.000 de euro și include atât stocul de produse disponibil, cât și costurile aferente amenajării acestuia. Magazinul are undesign ultra modern și o suprafață totală de 76 de metri pătrați.

Brandul Grid este pe piață din 2018, iar până în prezent are deschise 13 magazine în orașele: Pitești, Craiova, Galați, Bacău, Târgu Jiu, Timișoara, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureș, București, Ploiești și Iași.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grid a deschis cel de-al doilea magazin din București, în AFI Cotroceni