Lectură de un minut

05 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Granini lanseaza combinatia de sucuri de legume si fructe cu continut de suc 100%

Abonează-te pe  

Granini, brandul de sucuri necarbonatate din portofoliul United Romanian Breweries Bereprod (URBB) anunta lansarea „Granini din gradina”. Aceasta este o noua gama de sucuri cu continut 100% de legume si fructe, produsa pe aceeasi linie aseptica de imbuteliere precum gama actuala Granini.

„Granini din gradina” se adreseaza consumatorilor preocupati de un stil de viata sanatos si reprezinta o modalitate comoda de consum de legume si fructe prin doua combinatii delicioase din categoria sucurilor 100%.

Paul Markovits, Vice-Presedinte Marketing URBB a declarat: .„Lansarea noii game de sucuri «Granini din gradina» vine ca raspuns la preocuparea romanilor de a consuma mai multe legume si fructe, o nevoie din ce in ce mai importanta pentru consumatori. Astfel, ne-am propus sa venim cu o solutie pentru oricine isi doreste sa se bucure de gustul autentic de legume si fructe, fara conservanti, fara coloranti si fara adaos de zahar. Cele doua sortimente «Granini din gradina» sunt obtinute din sucuri de legume si fructe, cu continut de suc 100%, si sunt combinatia perfecta intre sanatos si gustos”.

Cele doua sortimente „Granini din gradina” sunt realizate din:

  • mere, sfecla, mango si morcov
  • cartof dulce, mere, mango, morcov, portocale si fructul pasiunii

Noua gama de produse poate fi gasita in magazinele din tara incepand cu luna august, fiind disponibila in varianta de ambalaj de 1L.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Granini lanseaza combinatia de sucuri de legume si fructe cu continut de suc 100%