Lectură de un minut

22 Jan 2024 - Știri și Noutăți

Goana după hârtie igienică: oferta care a lăsat un supermarket fără 800 de pachete în doar 4 minute

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

O ofertă la hârtie igienică a provocat o adevărată nebunie la un magazin PLUS din Utrecht la începutul acestei săptămâni, întregul stoc de aproximativ 800 de pachete fiind epuizat în patru minute. Retailerul olandez PLUS a lansat o ofertă de o săptămână la hârtia igienică marca Page, oferind șase role la 1 euro în loc de prețul obișnuit de peste 4 euro. 

Sursa foto: Pixabay

O înregistrare video a magazinului, difuzată pe portalul olandez de știri rtlnieuws.nl, a surprins scena haotică, cu clienți care se grăbeau să cumpere produsul și se năpusteau spre casierie cu cărucioarele pline de role de hârtie igienică, scrie ESM.

Marco Meeuwsen, proprietarul magazinului, a declarat pentru publicație că a crezut că magazinul a avut mai mult decât suficient, cu 800 de pachete.

Aceasta nu a fost prima dată când magazinul a fost martor la entuziasmul clienților. Săptămâna trecută, cumpărătorii au fost atrași de oferta de 1 euro la pliculețele de supă Unox și la anumite sortimentele de lapte, provocând o oarecare agitație.

Haos promoțional

Cu toate acestea, odată cu oferta promoțională, lucrurile au atins un cu totul alt nivel. Reacțiile clienților au devenit neplăcute, mai mulți angajați ai magazinului confruntându-se cu agresiuni verbale.

"Din fericire, nu a devenit fizic, dar, bineînțeles, nu este normal ca angajații să fie abuzați verbal sau ca clienții să se certe între ei", a declarat Meeuwsen pentru publicație.

Un purtător de cuvânt al PLUS a declarat pentru publicație că cererea a fost "chiar mai mare" decât se aștepta și a adăugat că, deși compania înțelege dezamăgirea legată de epuizarea ofertei, este important să se trateze colegii și angajații cu respect. Retailerul a limitat oferta la hârtia igienică până sâmbătă, 20 ianuarie.

Citeste si:
Vouchere de cumpărături pentru animale la Maxi Peti: ce premii sunt puse la bătaie
Vouchere de cumpărături pentru animale la Maxi Peti: ce premii sunt puse la bătaie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Goana după hârtie igienică: oferta care a lăsat un supermarket fără 800 de pachete în doar 4 minute