Lectură de un minut

17 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Dezvoltatorul Globalworth oferă spații în România și Polonia pentru găzduirea refugiaților ucraineni și sortarea donațiilor

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul de spații de birouri Globalworth, prezent pe piețele din Europa Centrală și de Est, oferă 12.000 de metri pătrați din portofoliul din România și Polonia, pentru a găzdui refugiați și a oferi suportul logistic aferent, precum și pentru depunerea și sortarea donațiilor. Acestea vor fi operate de autorități locale precum primăriile orașelor București și Varșovia și ONG-uri ca Fundația Crucea Roșie sau Geeks For Democracy.

În România, Globalworth oferă două etaje în clădirea de birouri BOB din București care pot găzdui până la 700 de refugiați și un spațiu logistic în Chitila Logistics Hub, unde donațiile vor fi stocate și sortate înainte de a ajunge la cei care au nevoie. În Polonia, clădirea de birouri Warta Tower va găzdui până la 500 de refugiați.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, care activează în România și Polonia. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Retail jobs
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dezvoltatorul Globalworth oferă spații în România și Polonia pentru găzduirea refugiaților ucraineni și sortarea donațiilor