Lectură de un minut

19 Oct 2023 - Știri și Noutăți

GLAMI se extinde în Polonia

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând din octombrie 2023, platforma GLAMI.pl se alătură celorlalte 12 țări din GLAMI.group, companie care și-a propus să simplifice procesul de descoperire a modei prin intermediul tehnologiei încă din anul 2013, de la fondarea sa în Cehia.

Sursa foto: Glami

Platformele GLAMI atrag lunar peste 47 de milioane de vizitatori din 13 țări, punând la dispoziția acestora o selecție de peste 15 milioane de produse din 4.600 de e-shop-uri, dar și o varietate extinsă de peste 38.000 de branduri pe toate piețele, mai ușor de descoperit grație inteligenței artificiale, ce alimentează diverse tool-uri disponibile pe interfețele GLAMI.

Echipa GLAMI.pl este formată din 20 de profesioniști cu sediul în Wroclaw, iar partenerii-cheie pe plan local și internațional în e-commerce, precum e-obuwie, Modivo, Answear, Sportano, Spartoo și Remix, au început colaborarea cu GLAMI, oferind utilizatorilor aproape 1 milion de produse de la peste 500 de branduri și 15 magazine electronice.

GLAMI, platformă online europeană de descoperire a modei, se angajează să dezvăluie date și informații relevante despre starea sectoarelor de e-commerce în țările în care operează, prin proiectul de analiză pe termen lung Fashion (Re)search. GLAMI Fashion (Re)search este un sondaj în derulare dedicat modei, care observă, monitorizează și înregistrează tendințele actuale din 9 țări europene. Alături de GLAMI Polonia, și GLAMI România face parte din GLAMI Group, companie care își dorește să simplifice procesul de descoperire a modei prin intermediul tehnologiei și care este prezentă în 13 țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  GLAMI se extinde în Polonia