Lectură de un minut

29 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Gigantul spaniol Europastry a cumpărat business-ul de panificație congelată Dawn, din Europa

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Firma spaniolă de panificație Europastry a achiziționat afacerea cu produse de panificație congelate Dawn Foods în Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia și Pacific (AMEAP).

Sursa foto: unsplash.com

Achiziția include fabrica de panificație Dawn Foods, situată în Steenbergen, Olanda, unitățile de cercetare și dezvoltare din Evesham, Regatul Unit și toate relațiile asociate cu clienții din regiune, scrie European Supermarket.

Dawn și Europastry au fost parteneri pentru mulți ani, distibuind produsele de origine americană de-a lungul Europei și în țările terțe.

Carrie Jones-Barber, CEO Dawn Foods

Compania va continua producția și distribuția de produse de panificație în Europa, America de Nord și Latină, dar și în celelalte țări în care există contracte.

Dawn Foods operează în segmentele de producție de panificație și distribuție de ingrediente. Compania are peste 4.000 de angajați la nivel global și furnizează produse de panificație pentru peste 50.000 de clienți din peste 100 de țări.

Europastry este o afacere de familie specializată în brutărie congelată, având la bază coacerea artizanală. Compania este prezentă în peste 80 de țări din întreaga lume, prin cei peste 5.000 de brutari, 22 de fabrici de producție și 33 de birouri de vânzări.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gigantul spaniol Europastry a cumpărat business-ul de panificație congelată Dawn, din Europa