Lectură de 2 minute

08 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Giani Kacic este noul director financiar al lanțului de magazine de bijuterii Teilor

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lanțul de magazine de bijuterii de lux Teilor anunță numirea lui Giani Kacic în funcția de director financiar (CFO) al companiei. Anterior, Kacic a ocupat aceeași poziție în cadrul Impact Developer & Constructor și a mai lucrat pentru Rompetrol și Farmexim.

Înainte de a se alătura Teilor, în perioada 2018-2021, Giani a deținut funcția de director financiar al Impact Developer & Constructor, companie listată pe Piața Principală la Bursei de Valori București unde a fost implicat și obținut finanțări de aproape 100 milioane de euro prin facilități de credit și obligațiuni corporative pe BVB și a realizat strategia și planul de dezvoltare pe zece ani a companiei. Anterior, timp de 15 ani, acesta a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul Rompetrol, parte a KMG International Group, inclusiv cea de director financiar. Giani Kacic și-a început cariera profesională în cadrul companiei farmaceutice, Farmexim.

În calitate de director financiar al Teilor la nivel global, Giani Kacic va fi responsabil de coordonarea operațiunilor financiare și contabile și va furniza direcții pentru a sprijini consolidarea activităților companiei în România și dezvoltarea afacerii la nivel internațional. În acest proces, el va colabora direct cu Consiliul de Administrație și echipa executivă a Teilor.

La finalul anului 2021, Teilor Holding, un grup de companii care include lanțul de magazine de bijuterii de lux, Teilor, Teilor Invest Exchange și compania de intermediere financiară Invest Intermed GF IFN a închis prima emisiune de obligațiuni corporative și atragerea a 45 de milioane de lei de la investitorii BVB. Obligațiunile au fost emise în lei și euro și sunt listate la Bursa de Valori București din data de 21 decembrie 2021 sub simbolul TEI26, respectiv TEI26E. Aproximativ 45% din capitalul atras este direcționat către Teilor și va fi utilizat pentru extinderea rețelei de magazine de bijuterii în România și Europa, precum și pentru investiții în platforma de eCommerce.

Teilor este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux cu o tradiție de 24 de ani. Teilor are 56 de magazine fizice de bijuterii de lux în România, dintre care șase sunt Teilor Exclusive. Teilor operează cinci platforme online - teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Giani Kacic este noul director financiar al lanțului de magazine de bijuterii Teilor