Lectură de un minut

17 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Gheorghe Andresz a fost numit director de vânzări al Heineken România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Heineken România anunță schimbări în structura organizatorică și în echipa de conducere a companiei. Începând cu 1 ianuarie 2022, Gheorghe Andresz, traditional trade & OOH director al Heineken România și membru al echipei de management, este numit director de vânzări al Heineken România și este responsabil de coordonarea întregii funcțiuni de vânzări și a echipelor pentru toate canalele comerciale: traditional trade, out-of-home, modern trade.

Această schimbare vine în contextul numirii lui Gijs van der Loo în funcția de director de vânzări al Heineken Slovacia și membru al echipei de management, după doi ani și jumătate în România, în rolul de director modern trade.

Heineken are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale și locale. La nivel mondial, este prezent în peste 70 de țări și are peste 80.000 de angajați. În România are un portofoliu divers de mărci de bere și cidru, majoritatea fiind produse în cele patru fabrici locale (din Constanța, Craiova, Târgu Mureș și Miercurea Ciuc).Pe plan local are peste 1.100 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gheorghe Andresz a fost numit director de vânzări al Heineken România