Lectură de un minut

22 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Gelateria artizanală Velocità se dezvoltă în franciză și va deschide locații noi în București, Brașov și Constanța în 2022

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

La mai puțin de doi ani de la momentul lansării, gelateria artizanală Velocità se extinde prin franciză și își propune să deschidă cel puțin patru locații noi, în București, Brașov și Constanța, anul viitor.

Velocità reprezintă un concept 100% românesc, fondat în anul 2019 și operează, în prezent, două locații în București, pe Calea Victoriei și Ion Câmpineanu.

În primul an de activitate, Velocità a înregistrat cu unitatea de pe Calea Victoriei vânzări de peste 1 milion de euro.

Velocità va investi în 2022 într-o locație nouă flagship și în dezvoltarea unei unități de producție care să susțină planurile companiei de expansiune la nivel național și internațional.

Retail jobs

Rețeaua dispune de o unitate de producție proprie, ce dezvoltă în permanent rețetele și care furnizează produsul la nivel național.

Investiția în franciza Velocita

Investiția inițială într-o franciză Velocità este cuprinsă între 70.000 și 100.000 de euro. Operarea locației necesită un număr maxim de 10 angajați, consultanți de vânzări și barista, iar trainingul acestora este realizat la Academia Velocita, situată pe Calea Victoriei din București.

„Am văzut o oportunitate pe piața locală de gelato - un spațiu liber între dorința de produse premium și oferta existentă. Velocità reușește să aducă excelența în gelato artigianale și completează gama de produse cu cafea de specialitate și fine chocolate. Dorim ca Velocità să ajungă în marile orașe din țară, iar în următorii ani și în alte țări din Europa. În 2022 vom continua cu dezvoltarea în București, iar în primăvară vom deschide prima locație în afara Capitalei, la Brașov”, a declarat Adnana Popa, fondator și CEO al Velocità.

Citeste si:
Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc și Electroputere Mall cu noi magazine, restaurante și un loc de joacă
Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc și Electroputere Mall cu noi magazine, restaurante și un loc de joacă
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gelateria artizanală Velocità se dezvoltă în franciză și va deschide locații noi în București, Brașov și Constanța în 2022