Lectură de un minut

10 Feb 2023 - Știri și Noutăți

GE HealthCare are un nou Country Manager pentru România și Republica Moldova 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mihaela Adochiei a fost numită Country Manager al GE HealthCare pentru România și Republica Moldova începând cu februarie 2023. În noul său rol, Mihaela este responsabilă cu dezvoltarea strategiei și conducerea operațională a GE HealthCare în cele două țări.
 

Sursa foto: GE Healthcare

Mihaela are experiență profesională de peste cincisprezece ani în domeniul bancar, în cadrul Piraeus Bank, Societe Generale, Credit Europe Bank și Raiffeisen Bank. Ea s-a alăturat GE în urmă cu șapte ani în calitate de Senior Vice-President Commercial & Project Finance pentru Europa de Sud-Est în cadrul Global Growth Operations.

Ulterior a fost promovată Commercial Finance Leader – Chief Financial Officer pentru Europa Centrală și de Est, colaborând cu diverse divizii din cadrul GE. În ambele calități, ea a oferit sprijin excelent echipelor comerciale și clienților GE, structurând soluții de finanțare pentru proiectele din regiune pentru toate diviziile din cadrul GE. Mihaela s-a alăturat GE Capital Industrial Financial Services în 2018, iar în 2019 - GE Healthcare Financial Services. Din iunie 2021, Mihaela a condus GE Healthcare Financial Services în Europa Centrală și de Est și CSI.

Mihaela Adochiei deține o diplomă de master în Bănci și Asigurări de la Academia de Studii Economice București și o diplomă de MBA în Management Financiar de la City University of Seattle.

Mihaela are doi copii, apreciază viața în mediul rural, plimbările lungi în natură cu câinele ei și este pasionată de modă și artă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  GE HealthCare are un nou Country Manager pentru România și Republica Moldova