Lectură de 3 minute

31 Aug 2022 - Știri și Noutăți

Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta în urma unei investiții de un milion de euro

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta începând din 1 septembrie 2022, în urma unei investiții de un milion de euro realizate de grupul austriac cu același nume în renovarea și modernizarea centrului comercial din Drobeta Turnu Severin.

Supernova Drobeta reprezintă primul proiect din portofoliul de șase centre comerciale pe care grupul austriac le-a achiziționat la finalul anului trecut de la Grupurile Louis Delhaize și Galimmo.

Finalizarea cu succes a procesului de rebranding și de modernizare a fostei Galerii Cora confirmă poziția Supernova pe piața locală din România și atestă angajamentul grupului față de lucrările planificate pentru a fi demarate și finalizate deopotrivă în centrele comerciale din Bacău, Constanța și București (Lujerului, Alexandriei and Pantelimon), se arată într-un comunicat al companiei.

‚,Ne bucurăm să anunțăm deschiderea unui nou capitol pentru locuitorii din Drobeta Turnu Severin și din împrejurimi, precum și pentru Grupul Supernova în România. Ca în toate proiectele ce ne poartă semnătura, am păstrat lucrurile care funcționează, astfel că brandurile cunoscute și îndrăgite de consumatori vor rămâne în portofoliul centrului comercial. De asemenea, hipermarketul Cora rămâne pilon central al galeriei Supernova. În plus, însă, pentru a răspunde nevoilor și dorințelor în continuă schimbare ale comunității, am introdus facilități noi și am îmbunătățit condițiile oferite pentru o experiență modernă, superioară” , a declarat Frank Philipp Albert, fondator și CEO Supernova Group.

Noua identitate Supernova încununează un proces amplu de renovare și modernizare începând cu fațada centrului comercial și zonele de acces, până la facilitățile integrate la nivelul spațiilor sale comune.

De asemenea, parcarea îmbunătățită cu zone verzi suplimentare a Supernova Drobeta dispune de peste 1000 de locuri și oferă inclusiv facilități pentru încărcarea autoturismelor electrice.

Pentru a sărbători noua identitate a centrului comercial, Supernova Drobeta a pregătit patru zile de activități speciale pentru clienții de toate vârstele, începând din 1 septembrie. În plus, până pe 4 septembrie, cei care îi trec pragul pot câștiga o varietate de premii, inclusiv pentru noul an școlar.

Despre Supernova:

Grupul austriac Supernova este o companie internațională axată pe dezvoltarea și gestionarea proprietăților imobiliare comerciale din Austria, Slovenia, Croația și România. Pe lângă acestea, Grupul Supernova este activ și în Germania, Slovacia și Serbia.

Portofoliul actual al Grupului cuprinde 77 de proprietăți cu o valoare brută de 1,7 miliarde euro. În ultimii ani, compania a făcut investiții considerabile în activitățile sale de marketing și a construit aceeași identitate vizuală pentru toate centrele - brandul Supernova. Obiectivul general al companiei este dezvoltarea inteligentă și achizițiile strategice, evoluția și, în același timp, investițiile în piețele în creștere și în sursele regenerabile de energie.

În același timp, Grupul Supernova a început și implementarea proiectului Green Dot, al cărui obiectiv este optimizarea practicilor comerciale și atingerea obiectivului de neutralitate completă a emisiilor de carbon până în 2028. În centrul strategiei se află producția de energie durabilă și gestionarea atentă a resurselor naturale, grupul depunând eforturi majore pentru îndeplinirea acestui scop.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Galeria Cora Drobeta devine Supernova Drobeta în urma unei investiții de un milion de euro