Lectură de un minut

14 Jul 2022 - Știri și Noutăți

Gabriel Pantelimon este noul General Manager Xerox România și Turcia

Otilia Caloian

Abonează-te pe  

Gabriel Pantelimon preia conducerea activităților Xerox în România, alături de Turcia, din poziția de General Manager, cu începere din luna iulie. Cu o experiență anterioară consistentă în rolul de General Manager Xerox România și conducând deja operațiunile din Turcia, Gabriel va prelua operațiunile de la Florina Sereș.

Florina Sereș a fost promovată în funcția de Vice Președinte pentru consumabile și hârtie în regiunea MEEIA (Middle East and Africa, India, Central and Eastern Europe, Eurasia), acoperind de asemenea responsabilitățile de Operations Support Director pentru aceeași regiune.

Gabriel Pantelimon a fost numit pentru prima dată la conducerea operațiunilor din România și Republica Moldova ale Xerox în 2010, ulterior fiind promovat General Manager Xerox Turcia. În tot timpul în care a condus subsidiara din Turcia, a ținut, însă, legătura cu piața locală, astfel încât extinderea responsabilităților sale asupra țării noastre a fost un pas natural.

Florina Sereș a condus Xerox România, începând cu luna iunie 2020, fiind promovată de pe poziția de Head of Marketing of Northern & Central Eastern Europe cluster, poziție pe care o deținea din 2019.

Retail jobs

Compania americană are o adevărată tradiție în promovarea specialiștilor români în structurile regionale, Gabriel Pantelimon venind și el la conducerea operațiunilor din România, prima dată, după o poziție regională de marketing – Director de Vânzări și marketing Xerox pentru Europa Centrală și de Est, Israel și Turcia.

Xerox a fost înființată în urmă cu mai bine de 100 de ani și este lider mondial în tehnologia de imprimare și echipamente de birou și de producție. Xerox s-a extins și pe partea de software.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gabriel Pantelimon este noul General Manager Xerox România și Turcia