Lectură de un minut

04 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Fundația Altex donează aeroterme, calorifere și televizoare pentru refugiați și inițiează o strângere de fonduri

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Fundația Altex lansează campania #ȊmpreunăPentruUcraina, prin care ajută refugiații din Ucraina. Prima donație din cadrul campaniei #ȊmpreunăPentruUcraina constă ȋn: 100 de convectoare electrice Beko, 200 de calorifere Vortex, 80 de calorifere Concept, 20 calorifere Vortex, 50 de calorifere Rowenta, 10 televizoare Vortex, 70 de jocuri și jucării și cinci lăzi frigorifice Whirlpool. Ȋn același timp, Fundația demarează o campanie de strângere de fonduri, #ȊmpreunăPentruUcraina, care vor fi direcționate, de asemenea, pentru refugiații din Ucraina. 

Primul pas este donarea de echipamente de ȋncălzire și alte produse necesare către Consiliile Județene Maramureș și Tulcea, și Comandamentului ISU Suceava, pentru corturile militare din localități de la granița românească, dar și de cealaltă parte a frontierei, ȋn Ucraina.

,,Când am luat legătura cu instituțiile locale și am ȋntrebat cu ce putem ajuta, primul răspuns pe care l-am primit a fost ,,ȋncălzitoare”. Prin urmare, ne-am mobilizat, și ȋmpreună cu partenerii noștri trimitem peste 450 de aeroterme și calorifere, dar și alte produse necesare, către taberele de refugiați”, a declarat Mihaela Mitescu, Președinte Fundația Altex.

Fundația Altex a demarat și o strângere de fonduri, pe site-ul https://fundatiaaltex.ro/. Acestea vor fi direcționate tot către ajutorarea refugiaților. Din donații, Fundația va achiziționa haine, pături, medicamente, produse de igienă și alte obiecte necesare, pe care le va trimite către instituții sau ONG-uri implicate activ ȋn susținerea taberelor de refugiați.

Fundația Altex este o organizație nonprofit, înființată de Altex România, cu rolul de a se implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă societatea românească.

Altex activează pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. Compania va deschide zece magazine anul viitor și va angaja până la 1.000 de salariați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fundația Altex donează aeroterme, calorifere și televizoare pentru refugiați și inițiează o strângere de fonduri