Lectură de un minut

04 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Freshful donează pachete alimentare refugiaților din București și vouchere pentru cumpărături

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Freshful by eMAG, prin intermediul Banca pentru Alimente și al partenerilor lor, au pregătit primul transport de mâncare pentru copii și produse alimentare ce va fi livrat în următoarele zile la centrele amenajate de Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București precum și în centre din alte orașe, unde sunt adăpostiți refugiați din țara vecină. 

La Gara de Nord, voluntarii asociației Banca de Bine - parteneri Banca pentru Alimente, vor livra primele 100 de pachete cu alimente donate de Freshful, în beneficiul persoanelor aflate în așteptare sau în tranzit.

Tot ca parte din acest demers de ajutorare, Freshful a donat Magic Home vouchere de cumpărături pentru a fi folosite în platforma Freshful.ro, pentru achiziționarea de produse necesare persoanelor aflate în grija organizației.

În acest moment valoarea totală a sprijinului acordat de Freshful este de peste 16.000 de euro.

Freshful ia în calcul o serie de inițiative de ajutor pentru cetățenii ucraineni care intenționează să rămână pe teritoriul României și sunt în căutarea unui loc de muncă, precum și acțiuni de încurajare a donării de sânge.

Magazinul online Freshful by eMAG a început în luna februarie o colaborare cu Banca pentru Alimente București prin donarea produselor alimentare și nealimentare care sunt în termen și bune pentru consum.

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatură controlată în mașini frigorifice până la ușa clientului 7 zile din 7, între orele 8.00-22.00.

Sursa foto: Centrul media Crucea Roșie

Citeste si:
Zara își redeschide magazinele din Ucraina după o absență de doi ani
Zara își redeschide magazinele din Ucraina după o absență de doi ani

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Freshful donează pachete alimentare refugiaților din București și vouchere pentru cumpărături