Lectură de 2 minute

11 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Freshful by eMAG și Edenred lansează soluția de plată online cu carduri de masă, direct în aplicație și pe  website 

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Freshful adaugă o opțiune nouă în sistemul de plată disponibil pe site și în aplicația mobilă: folosirea cardului Ticket Restaurant de la Edenred pentru achiziția cumpărăturilor alimentare. Plata cu tichete de masă devine disponibilă și pe Freshful, începând din 11 aprilie.

„Odată cu restricțiile impuse de pandemie, din ce în ce mai mulți consumatori au apelat la platformele online de livrare de mâncare sau alimente. 67% dintre angajații din România au declarat că, în timpul lockdown-ului, au comandat de la restaurante folosind servicii de livrare, de take-out sau de click-and-collect, conform Barometru FOOD 2021, un sondaj coordonat de Edenred în 20 de țări, inclusiv în România”, a spus Lelia Mancaș, head of marketing, Edenred Romania.

Pentru a efectua plata cu cardul Edenred, utilizatorii trebuie să își înroleze cardul pe siteul Freshful sau în aplicația mobilă. Acest pas se realizează o singură dată, înaintea primei utilizări a cardului. Pentru și mai multă ușurință cu privire la procedura, orice utilizator poate consulta tutorialul disponibil aici YouTube .

La efectuarea cumpărăturilor, dacă în coș se află și produse alimentare și non-alimentare, clientul poate alege să plătească produsele alimentare folosind cardul Edenred direct în aplicația Freshful, iar produsele non-alimentare și taxa de livrare le va achita separat, tot în aplicație cu cardul bancar sau ramburs (la livrare – cu cardul la POSul mobil sau cash), conform legislației în vigoare cu privire la tichetele de masă.

Ca pentru toate cumpărăturile Freshful, nu va exista o limită minimă de cumpărături ce pot fi plătite cu cardul Edenred, decât cea definită de limita soldului din cardul fiecărui client.

Companie românească fondată în 2021, Freshful oferă, pe platforma online și în aplicațiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare și bunuri de larg consum de la parteneri și producători locali.

Edenred este o platformă de servicii şi plăţi.

Citeste si:
Banii înapoi pe cumpărăturile din zilele de marți: programul cashback al Mastercard
Banii înapoi pe cumpărăturile din zilele de marți: programul cashback al Mastercard
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Freshful by eMAG și Edenred lansează soluția de plată online cu carduri de masă, direct în aplicație și pe  website