Lectură de 3 minute

12 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Freshful by eMAG introduce 1.500 de kilograme de carne de miel în oferta specială de Paște 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În Săptămâna Mare, Freshful by eMAG livrează pe zi peste 4.000 de comenzi online cu alimente, la un program prelungit până la miezul nopții. În ofertă mai sunt 32.000 de ouă și 4.500 de cozonaci și pască, produse proaspete alese pentru masa de sărbători. Mielul este disponibil online în oferta specială începând de la 38 de lei kilogramul, stoc limitat.  

 

Sursa foto: Freshful by eMAG

Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online din România, anunță câteva din produsele speciale pe care le-a inclus în oferta de Paște. 1.500 de kilograme de carne proaspătă de miel, începând de la prețul special de 38 de lei kilogramul (comandă minimă – 2,8 kilograme), 32.000 de ouă, dar și 4.500 de cozonaci și pască au fost introduse în oferta dedicată Paștelui.

Produsele provin de la producători locali din toate regiunile țării: Moldova, Ardeal, Oltenia, Dobrogea și Muntenia, aduse în depozitul frigorific propriu și livrat cu mașinile din flota proprie, dotate cu 3 zone de temperatură.

Pentru că pregătirile pentru masa de Paște sunt deja în plină desfășurare, Freshful by eMAG pune la dispoziția clienților săi mai multe sortimente de preparate tradiționale pentru sărbători. Astfel, anul acesta a inclus în ofertă peste 18 tipuri de cozonaci care satisfac toate gusturile, cum ar fi cozonac de casă, însiropat, vegan, de post sau cu ciocolată neagră, respectiv ciocolată albă și fistic, cu prețuri pornind de la 43 lei kilogramul. De asemenea, în ofertă au fost incluse și peste 2.000 figurine de Paște și ouă de ciocolată.

Pentru cei care își doresc să petreacă mai mult timp alături de cei dragi și vor să comande preparatele deja gătite, anul acesta au fost incluse în premieră în ofertă și ouă vopsite, alături de drob de miel și produsele ready-meal. Pentru slujba de Înviere, Freshful s-a pregătit cu un stoc de 1.250 de candele.

Program extins de livrare în perioada Paștelui

Ca toate produsele pentru pregătirile de Paște să ajungă la timp pentru toți clienții, Freshful a prelungit programul de livrare:
Săptămâna 10-14 aprilie, în intervalul orar 8:00 – 23:59
• Sâmbătă, 15 aprilie, în intervalul orar 8:00 – 18:00
• Luni, 17 aprilie, a doua zi de Paște, în intervalul orar 11:00 – 23:00

După plasarea comenzii, în funcție de data livrării, clienții au posibilitatea să adauge produse suplimentare în comandă, pe care le vor primi în același timp, fără niciun cost suplimentar.
Începând cu luna martie a acestui an, Freshful livrează din depozitul frigorific propriu și în Ploiești, dar și în județul Ilfov, unde a adăugat în aria sa de acoperire și alte 22 de localități, ajungând astfel la un total de 61 localități, alături de București.

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din România, și oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali. Freshful vine în sprijinul tuturor celor care vor să economisească timp, cu un serviciu de livrare, în aceeași zi sau programată, a unui coș complet de cumpărături săptămânale, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate și mezeluri, la produse congelate, băuturi și articole de uz casnic.

Citeste si:
Reduceri de primăvară pentru clienții Genius la comenzile plasate pe eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful
Reduceri de primăvară pentru clienții Genius la comenzile plasate pe eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Freshful by eMAG introduce 1.500 de kilograme de carne de miel în oferta specială de Paște