Lectură de 2 minute

04 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Frații Pavăl vor deschide magazinul Dedeman cu numărul 60. Când va fi inagurată noua unitate

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, deschide pe 5 octombrie al doilea magazin din Craiova.

Sursa foto: Dedeman

Noul magazin Dedeman este situat pe Calea Severinului, pe un teren generos de aproximativ 36.000 mp și este rezultatul unei investiții totale de 33 de milioane de euro. Magazinul are o suprafață construită de 16.350 mp și face parte integrantă din complexul comercial Promenada Craiova, dezvoltat de NEPI Rockcastle.

Parcarea destinată clienților însumează 598 de locuri, dintre care 361 sunt situate pe acoperișul clădirii. Accesul în această parcare se va face direct din bulevardul principal (Calea Severinului) prin intermediul unei pasarele. De aici, vizitatorii vor putea intra în magazin utilizând cele 3 lifturi disponibile.

În plus, parcarea de pe acoperișul magazinului Dedeman oferă o conexiune directă către cea a complexului Promenada Craiova care dispune, de asemenea, de un număr semnificativ de locuri de parcare situate pe acoperiș.

Dedeman Promenada își așteaptă noii clienți cu o echipă dedicată formată din 188 de angajaţi, cu peste 50.000 de produse disponibile la raft, dar şi cu numeroase servicii complementare, gândite pentru a susține cu succes toate planurile pentru casă și grădină.

Cele 12 case de marcat instalate vor facilita o experiență la cumpărături rapidă și plăcută pentru clienți. O noutate o reprezintă includerea de case de marcat și în zona dedicată raionului de Grădină, cu acces imediat în galeria comercială Promenada Craiova.

Craiovenii se vor bucura de o gamă variată de produse pentru casă și grădină, dar și de oferte speciale pregătite pentru inaugurare. Acestea sunt prezentate într-un catalog dedicat deschiderii noului magazin, disponibil exclusiv online, pe site și în aplicația Dedeman.

În plus, în paginile de produs din magazinul online sunt prezentate informații detaliate despre localizarea exactă la raft (zonă și deschidere) a produselor aflate pe stoc în magazinul fizic. Astfel, clienții pot identifica rapid și cu ușurință produsele dorite, în special atunci când timpul alocat cumpărăturilor este limitat.

Citeste si:
Cushman & Wakefield Echinox: Care sunt proiectele de retail ce ar urma să fie inaugurate în 2024
Cushman & Wakefield Echinox: Care sunt proiectele de retail ce ar urma să fie inaugurate în 2024

Odată cu deschiderea acestui magazin, rețeaua Dedeman ajunge la 60 de unități în România.

Următorul magazin care își va deschide porțile anul acesta va fi cel din municipiul Petroșani.


Dedeman în cifre

- 60 de magazine, 5 centre logistice, parc auto propriu;
- o gamă de peste 85.000 de produse (inclusiv magazinul online);
- între 7.500 și 18.000 mp - suprafaţa unui magazin;
- peste 12.500 de angajaţi;

Dedeman este afacerea a doi antreprenori români. Începând cu 1992, pe parcursul celor peste 30 de ani de activitate, au dezvoltat o companie care a înregistrat un succes constant, datorat unei strategii de business desfăşurată în jurul clientului, cerinţele acestuia şi satisfacerea acestora fiind prioritare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Frații Pavăl vor deschide magazinul Dedeman cu numărul 60. Când va fi inagurată noua unitate