Lectură de un minut

30 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Fără linie vestimentară Justin Bieber în H&M. Bieber: Sunt niște gunoaie, nu cumpărați

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

H&M nu va mai vinde vreo linie de marfă Justin Bieber după ce muzicianul le-a spus fanilor că nu „a aprobat” îmbrăcămintea care îi poartă numele și asemănarea. „Hainele H&M pe care le-au făcut cu mine sunt niște gunoaie și nu le-am aprobat. Nu cumpărați”, a scris Bieber, într-o poveste pe Instagram. 

Sursa foto: Shutterstock.com

În consecință, H&M a declarat că va elimina linia de vestimentație din magazinele sale și de pe site-ul său din „respect” pentru Bieber. De asemenea, compania a negat afirmațiile cântărețului care precizează că nu i-a fost cerută aprobarea.

Un reprezentant al H&M a declarat, pentru CNBC, că a scos toate articolele din linie, inclusiv tricouri și hanorace. Colecția a inclus și genți, dar și accesorii pentru telefon, potrivit diverselor relatări din presă.

Multe dintre produse îl prezentau pe Bieber însuși sau versuri ale unor melodii, precum „Ghost”, de pe albumul său din 2021, „Justice”.

În prezent, pe site-ul H&M, căutările Justin Bieber nu returnează niciun produs.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fără linie vestimentară Justin Bieber în H&M. Bieber: Sunt niște gunoaie, nu cumpărați