Lectură de 2 minute

09 Apr 2023 - Știri și Noutăți

[FOTO] Samsung a lansat noile televizoare. Cum arată acestea

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Samsung Electronics a prezentat cea mai recentă gamă de televizoare, care va fi disponibilă pe piața din România începând cu luna aprilie. 

Sursa foto: Samsung

Cele mai recente modele Neo QLED oferă o calitate remarcabilă a imaginii, un design uimitor, precum și opțiuni de conectivitate și sunet captivant. Consumatorii se pot bucura acum de conținut în 8K, inclusiv prin YouTube, cu Auto HDR Remastering. Remasterizarea AI poate îmbunătăți sunetul înregistrărilor de calitate scăzută, în timp ce Q-Symphony permite difuzoarelor TV și boxelor compatibile să funcționeze la unison și să dirijeze cu precizie efectele sonore individuale, creând o experiență audio mai captivantă.

Gama Samsung OLED a primit, de asemenea, o varietate de upgrade-uri. Este vorba de Neural Quantum Processor 4K, care folosește inteligența artificială avansată pentru a îmbunătăți imaginile de calitate scăzută. Samsung OLED oferă, de asemenea, sunet cu suport pentru Dolby Atmos și Object Tracking Sound+ (OTS+), ceea ce înseamnă că televizorul analizează conținutul în așa fel încât sunetul urmează acțiunea de pe ecran. Aceste specificații sunt disponibile pe modelele S95C și S90C.

Pe lângă noile experiențe premium pentru utilizatori, în cadrul Unbox & Discover a fost prezentat și progresul pe care l-a făcut Samsung în atingerea obiectivelor sale de sustenabilitate. Samsung lucrează pentru a crea un ciclu de viață mai puțin dăunător pentru mediu.

Gama 2023 de televizoare, monitoare, afișaj digital și telecomenzi conțin materiale reciclate și vin în ambalaje care utilizează mai puțină cerneală și capse în timpul producției. Noua telecomandă SolarCell, de generație a treia, nu necesită baterii și se poate încărca prin Radio Frequency Harvesting de 2,4GHz – obținând energie din semnalele emise de routerele Wi-Fi. Consumatorii pot activa, de asemenea, modul de energie AI de pe telefon sau de pe televizor, care le permite să-și monitorizeze și să-și controleze consumul și modelele de energie.

Citeste si:
Investitorii de retail din România vor să bage bani în Inteligența Artificială
Investitorii de retail din România vor să bage bani în Inteligența Artificială

Toate televizoarele Samsung sunt conectate la SmartThings, ceea ce înseamnă că dispozitivele și aparatele din casele utilizatorilor pot fi interconectate, permițându-le acestora să acceseze un ecosistem complet de produse și parteneri. Cu ajutorul Home Connectivity Alliance, SmartThings este compatibil cu o varietate de mărci, permițând practic tuturor dispozitivelor existente să fie asociate în Smart Things. SmartThings este proiectat având în vedere securitatea – Samsung Knox Vault stochează informații sensibile, cum ar fi coduri PIN și chei IoT, într-un cip izolat, prevenind accesul neautorizat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [FOTO] Samsung a lansat noile televizoare. Cum arată acestea