Lectură de 2 minute

19 Mar 2021 - Știri și Noutăți

FOTO: JYSK a lansat o nouă colecție de mobilă de grădină pentru sezonul de vară

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Retailerul JYSK a lansat o nouă colecție de mobilier și accesorii de grădină pentru vara 2021. Colecția a ajuns și în magazinele JYSK din România și include un sortiment variat de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru exterior.

Pentru vara anului 2021, JYSK a pregătit produse noi cu design scandinav, iar colecția de mobilier și accesorii de grădină a ajuns deja în magazinele JYSK din luna martie.

“Unul dintre cele mai de amploare trenduri în acest moment este să amenajăm spațiul exterior așa cum decorăm interiorul. De exemplu, să decorăm podeaua terasei sau a balconului. Putem face asta folosind covoare, felinare sau plante așezate direct pe jos. Este o metodă excelentă de a duce confortul și intimitatea din interior în exterior. Personal, îmi place să așez lucrurile pe mai multe niveluri – ghivece cu plante, felinare și decorațiuni așezate direct pe podea, pe o bancă și pe o etajeră. Așa pot fi vizibile toate”, explică Line Skaaning Lindskov, Range and Design Coordinator JYSK.

Sustenabilitatea produselor a fost un factor important în pregătirea noii colecții. De exemplu, scaunul de grădină SADBJERG este realizat din plastic reciclat din oceane, are design minimalist iar, la finalul utilizării, poate fi dezmembrat în părți realizate dintr-un singur tip de material, pentru a putea fi reciclat.

De asemenea, tot mobilierul de grădină din lemn este realizat din lemn certificat FSC, care atestă faptul că provine din silvicultură sustenabilă.

Citeste si:
Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park
Mobexpert se extinde: producătorul de mobilă a închiriat un spațiu de depozitare în Oresa Industra Park

Sam Harrington, Sustainability Manager JYSK, spune: “Sustenabilitatea înseamnă să ne putem împlini nevoile de astăzi, fără a periclita nevoile generațiilor care vor veni după noi. Ne uităm mereu la impactul pe care îl avem asupra mediului, în tot ceea ce facem, iar impactul asupra mediului începe cu materialele brute pe care le folosim. Încercăm să folosim cât mai multe materiale reciclate, precum bumbac, plastic sau poliester reciclat, precum și materiale sustenabile ca bumbacul organic și lemnul certificat FSC.”

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără un total peste 26.500 de angajați și aproape 3000 de magazine. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 95 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO: JYSK a lansat o nouă colecție de mobilă de grădină pentru sezonul de vară