Lectură de 3 minute

22 Feb 2023 - Știri și Noutăți

FOTO | Încă două dintr-o lovitură: Kaufland inaugurează noi magazine în România. Ce orașe a ales retailerul de data aceasta 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 23 februarie, Kaufland România va deschide alte două magazine, la Oradea și Caracal, ajungând astfel la o rețea de 167 de hipermarketuri la nivel național. Prin această investiție, compania va genera circa 180 de noi locuri de muncă. 

Sursa foto: Kaufland România

Situat pe Strada Seleușului, nr. 22, noul Kaufland Oradea este construit pe o suprafață totală de peste 6.000 m2, cu un spațiu de vânzare de circa 3.400 metri pătrați. Acesta cuprinde o galerie comercială extinsă, oferind accesul la o pizzerie, farmacie, magazin Tabac Xpress, un centru de copiat chei, magazin Digi, curățătorie chimică și frizerie.

În ziua deschiderii, orădenii vor putea participa la un show culinar și vor beneficia de reduceri la anumite alimente și articole nealimentare.

Programul magazinului va fi de luni până sâmbătă de la 07:00 și până la 22:00 și duminică de la 08:00 la 20:00.

Noul magazin Kaufland din Caracal, jud. Olt este situat pe Strada Dragoș Vodă, nr. 2D și are o suprafață totală de peste 5.600 m2, dintre care 2.900 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul este prevăzut și cu o galerie comercială, ce oferă accesul la o varietate de magazine și servicii – cofetărie, pizzerie, farmacie, magazin de articole cosmetice, magazin de bijuterii, marochinărie, punct de reparații și accesorii GSM, petshop.

De asemenea, la Caracal vor exista promoții de pâna la 60%, la peste 200 de articole nealimetare în zona delimitată din interiorul magazinului.

Citeste si:
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 

Noul Kaufland Caracal va funcționa între orele 07:30 și 21:30 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 și 20:00 duminica.

Cele două magazine sunt prevăzute cu parcări, cu aproape 300 de locuri disponibile la Caracal, respectiv 240 la Oradea, incluzând locuri de parcare pentru părinți și persoane cu dizabilități. Cei care aleg mijloacele de transport alternativ au la dispoziție stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și un timp redus pentru plata cumpărăturilor, fiecare hipermarket este dotat cu 16, respectiv 13 case de marcat – atât standard, cât și express, de tip self check-out.

Ambele magazine oferă un sortiment extins de legume și fructe, produse proaspete la vitrina cu servire asistată, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill din exterior, clienții sunt așteptați cu o varietate de meniuri și preparate calde.

Noile hipermarketuri sunt prevăzute cu infrastructuri de reciclare, unde clienții sunt recompensați pentru ambalajele colectate:

  • În interiorul celor 2 magazine, clienții vor găsi câte un automat de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Acestea colectează trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • La intrarea în magazine, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 165 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO | Încă două dintr-o lovitură: Kaufland inaugurează noi magazine în România. Ce orașe a ales retailerul de data aceasta