Lectură de un minut

15 Dec 2022 - Știri și Noutăți

FOTO I Sute de oameni au luat cu asalt magazinul Primark în ziua lansării

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Ziua de 15 decembrie a adus pentru români deschiderea primului magazin Primark din țară, eveniment așteptat de foarte mult timp, lucru vizibil și din faptul că sute de oameni așteptau cu nerăbdare ca "panglica" să fie dată la o parte de la intrare la ora stabilită.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Astfel, după un scurt moment muzical menit să anime atmosfera, în care un grup de animatoare au dansat pe ritmurile muzicii alese de organizatori, cei aproximativ 500 de români care stăteau la coada în continuă creștere, persoane de toate vârstele, unii dintre ei chiar și cu copii, au năvălit, la propriu, în magazin la momentul deschiderii.

Din fericire, spațiul oferit de magazinul Primark Park Lake este foarte încăpător, altfel cel mai probabil că standurile ar fi fost, probabil, demolate.

Preferințele pe genuri și vârste au fost de la început vizibile, tinerele alegând standurile de cosmetice, persoanele mai vârstnice puloverele și hainele specifice de sezon, iar tinerii de ambele sexe, de vârstă medie, înghesuind, la propriu, blugi, tricouri și cămăși în sacoșe de cumpărături puse la dispoziție de organizatori.

Citește articolul integral pe Wall-Street.ro.

Citeste si:
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO I Sute de oameni au luat cu asalt magazinul Primark în ziua lansării