Lectură de un minut

16 Jun 2023 - Știri și Noutăți

FOTO I Proprietarul Christian Tour a inaugurat o nouă farmacie Yuga în București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

O nouă farmacie Yuga a fost inaugurată în București. Aceasta a fost deschisă pe 14 iunie și se află pe Calea 13 Septembrie, 179 - 181, sector 5, București. 

Sursa foto: YUGA/ Facebook

De la suplimente alimentare, produse apicole bio, dermato-cosmetice de la branduri cu renume, până la produse speciale pentru mama și pentru bebe, plus multe altele.

Programul farmaciei Yuga este următorul:

  • luni - vineri: 7:30 - 20:00
  • sâmbăta: 8:00 - 14:00.

Investitorul român Cristian Pandel, proprietarul Memento Group, din care face parte şi agenţia de turism Christian Tour, s-a reinventat ȋn pandemie şi a lansat un concept inovativ de “farmacie” a viitorului, un magazin de familie dedicat sănătăţii şi stării de bine, sub brandul Yuga.

Primul magazin Yuga a fost deschis oficial pe 17 decembrie 2022, într-un spațiu de 800 mp amplasat ȋn incinta Centrului Comercial Auchan Titan din București.

Memento Group are sediul central în Amsterdam și operațiuni în România, Grecia, Turcia, Spania, Republica Moldova şi SUA. Grupul reunește companii cu activități ȋn domeniul turismului - turoperatori, OTA, servicii de transport, tehnologie specifică turismului, dar și un broker de asigurări şi o linie de business in real estate. Totodată, ȋncepând cu anul 2019, Memento Group este partenerul oficial ȋn România al TUI Group, cel mai mare grup turistic din lume, dezvoltând rețeaua de agenţii TUI TravelCenter.

Citeste si:
Tei bate palma cu Lidl: farmacia intră în secțiunea „Parteneri” din aplicația Lidl Plus
Tei bate palma cu Lidl: farmacia intră în secțiunea „Parteneri” din aplicația Lidl Plus

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO I Proprietarul Christian Tour a inaugurat o nouă farmacie Yuga în București