Lectură de 2 minute

03 Apr 2023 - Știri și Noutăți

FOTO I Primul studio de dans Fred Astaire din Europa Centrală și de Est s-a deschis în România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 30 martie a avut loc, în clădirea Globalworth Plaza din București, deschiderea oficială a primului studio de dans Fred Astaire din Europa Centrală și de Est. Inaugurarea este încărcată de semnificație, având loc la 75 de ani de la deschiderea primului studio de acest fel de la New York, în martie 1947.

Sursa foto: Fred Astaire

Numele lui Fred Astaire este sinonim cu dansul, eleganța și clasa. Nicio altă persoană nu a influențat atât de profund stilul dansului de societate. Charles L. Casanave, un cunoscut director în cinematografie și un fan înfocat al lui Fred Astaire, a visat să împărtășească darul marelui dansator cu publicul american și l-a abordat pe acesta cu ideea sa în cadrul unei întâlniri la Hotelul Plaza din New York, în 1946.

A fost momentul în care s-a născut Fred Astaire Dance Studios. În prezent, Fred Astaire Dance Studios operează sute de studiouri în Statele Unite și în întreaga lume.

Începând cu această primăvară, bucureștenii pot și ei să aibă parte de o experiență unică, fie că sunt începători în ale dansului sau își doresc să se perfecționeze în această artă. Fred Astaire Dance Studios Bucharest pune la dispoziția clienților săi o paletă foarte largă de stiluri de dans, de la vals la cha cha, și de la tango argentinian la salsa, toate transmise printr-o metodă unică de predare, metoda Fred Astaire, care este rezultatul a zeci de ani de muncă și inovație.

Adriana Cazacu este cea care a adus magia dansului și a lui Fred Astaire în România.

Metoda de predare Fred Astaire include lecții private, în care studentul sau cuplul învață cu un instructor dedicat, lecții de grup, unde, împreună cu studenții de același nivel, au ocazia sa exerseze și să stăpânească mai bine pașii învățați la lecțiile private, și petrecerile săptămânale, în care toți profesioniștii Fred Astaire dansează pe rând cu studenții prezenți.

În funcție de ceea ce își propune să obțină prin dans, fiecărui student i se pregătește un program personalizat, cu un grad mare de flexibilitate.

La Fred Astaire, poți învăța stilul american sau cel internațional de dans, dansuri pentru artele teatrale sau pentru prezentări și expozeuri. Pe lângă dansurile consacrate în toată lumea, precum vals, tango, foxtrot, rumba, salsa, samba, bachata, merengue etc, la Fred Astaire Dance Studios cei care doresc pot învăța și dansuri populare românești sau dansurile populare de pe Tik Tok, ca Jerusalema.

Studioul Fred Astaire vă așteaptă la dans în Globalworth Plaza, la etajul 1.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO I Primul studio de dans Fred Astaire din Europa Centrală și de Est s-a deschis în România