Lectură de un minut

07 Jun 2023 - Știri și Noutăți

FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

COS anunță cea mai recentă colaborare cu Stephen Doherty, artistul multidisciplinar din Manchester. Piesele în ediție limitată prezintă lucrări de artă florală exclusiv realizate cu ajutorul tehnicii unice care implică cerneală și apă și îl definește pe Doherty.

Sursa foto: COS

Îmbrățișând sinergia dintre artă și modă, colecția de 17 piese întruchipează eleganța effortless. Lucrările de artă a lui Doherty sunt reimaginate pe pânze de mătase și in, transformând siluetele clasice COS.

Colecția aduce în atenție și o serie de seturi co-ord, însă fiecare articol este conceput pentru a fi utilizat în nenumărate moduri, ziua sau seara, în funcție de starea de spirit sau de ocazie.

Explorând meșteșugul, broderia delicată cu mărgele se regăsește pe topurile bandeau, în timp ce finisajele unice de pe talie oferă un stil versatil și un element funcțional colecției. Imprimeul floral este vizibil și pe accesorii, reelaborat pe un mule de piele și pe eșarfe din mătase.

Capsula COS x Stephen Doherty se lansează online în data de 8 iunie și fizic, în magazinul COS din Băneasa Shopping City, la aproximativ o săptămână distanță.

Citeste si:
Anna Cori a redeschis un nou concept de magazin în AFI Cotroceni
Anna Cori a redeschis un nou concept de magazin în AFI Cotroceni

Doherty a studiat la Central Saint Martins și este un alumni al Fundației Sarabande, înființată de Lee McQueen. În 2019, Stephen a primit premiul NEW WAVE: Creative din partea British Fashion Council. Stephen este un artist britanic stabilit în Marea Britanie. Lucrările sale au fost expuse la Somerset House, Londra (2014), The Mass Gallery Tokyo (2017), SHOWstudio, Londra (2019), Sarabande Foundation, Londra (2020) și Hastings Contemporary, Hastings (2021).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO I COS lansează o nouă colecție în colaborare cu artistul britanic Stephen Doherty