Lectură de un minut

08 Aug 2023 - Știri și Noutăți

[FOTO] COS lansează colecția toamnă - iarnă 2023

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Campania COS pentru sezonul toamnă-iarnă 2023 amintește de începuturile de design ale brandului, introducând o abordare nouă a stilului atemporal.
 

Sursa foto: COS/ Facebook

Umerii evidentiați creează un statement vizual, în timp ce paltoanele versatile, cu lungime maxi, din lână RWS sunt propuse a fi purtate oversized.

Stratificarea creativă pune în valoare formele și proporțiile prezentând croieli inovatoare și elevate. Pantalonii evazați și pantalonii bărbătești adunați oferă o abordare mai relaxată a costumului. Reinventând și mai mult croiala clasică, metodele de deconstrucție și reconstrucție formează siluete neașteptate. Pantalonii cu talie joasă și talie întoarsă sunt asortați cu jachete crop, cu margini brute, în timp ce dungile în mod tradițional formale se drapează asimetric, creând proporții moderne.

Culorile subliniază faptul că natura continuă să inspire și paleta acestui sezon; neutre liniștitoare în culoarea natural a ovăzului completează tonurile de camel și maro, alături de modele florale special realizate. Explorând contrastele, finisajele netede se întâlnesc cu cele texturate, în timp ce broderiile complexe și tehnicile de matlasare pun în valoare accesorii din piele unice.

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă cu sediul în Londra este cunoscut pentru piesele de garderobă, articolele esențiale și modelele inovatoare care sunt făcute să dureze.

Citeste si:
Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg sare de borna de zece magazine în România
Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg sare de borna de zece magazine în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [FOTO] COS lansează colecția toamnă - iarnă 2023