Lectură de 3 minute

27 Apr 2023 - Știri și Noutăți

[Foto] Cos, brandul de modă londonez, a lansat colecția de primăvară-vară 2023

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

COS a prezentat colecția Atelier primavară-vară 2023 în Paris, în cadrul unui show propriu. Colecția de articole vestimentare day-to-evening a fost prezentată pe fundalul deosebit din secolul al XVIII-lea al Hôtel d'Évreux din Place Vendôme.   

Sursa foto: Unsplash

Având ca inspirație orașul recunoscut pentru haute couture de excepție, emblema savoir-faire-ului francez, colecția este o dedicație pentru meștesug, captând arta de a arăta effortless într-o ținuta de eveniment, prin ochii COS.

Pe catwalk-ul amplasat în arondismentul 1 din Paris, epicentrul luxului european, rochiile voluminoase cu construcție ascunsă au fost introduse alături de croiala contemporană a COS, consolidând incursiunea brandului în crearea de ținute de ocazie.

Completate de grandoarea împrejurimilor, rochiile îndrăznețe în culoarea portocaliu intens au fost prezentate alături de o paletă de culori neutre, inspirate din natură.

Dezvoltată în atelierul propriu al brandului, cu sediul în Londra, prevalența generală a stilului asupra modei rămâne și este subliniată prin croiala clasică a COS prelucrată într-un costum cu fustă care este în același timp puternic, dar elegant și rochiile atemporale din mătase.

Citeste si:
Mai mult de 60% din români găsesc haine mai ieftine online cu ajutorul inteligenței artificiale
Mai mult de 60% din români găsesc haine mai ieftine online cu ajutorul inteligenței artificiale

Abordarea COS pentru această colecție rămâne simplă, dar bine gândită - concepută din interior spre exterior, calitatea și longevitatea rămân în centrul colecției, cu elemente reglabile care asigură un fit perfect.

Tehnicile de croitorie îmbunătățite, cum ar fi drapajul, permit o creativitate sporită și o formă organică, în timp ce meșteșugul țesutului este explorat, firele întrepătrunse creând texturi sofisticate ale suprafețelor.

Atenția impecabilă la detalii definește colecția. Piesele din colectia pentru bărbați au aceleași siluete fluide ca și cele pentru femei si sunt însoțite de cămăși ușoare din bumbac cu broderii
complexe. Colecția COS Atelier va fi disponibilă în magazinele COS selectate și pe cos.com începând de vineri, 28 aprilie 2023.

Colecția Atelier este axată pe vestimentația elevată day-to-evening, surprinzând arta fină de a arăta effortless într-o ținută de eveniment prin ochii COS. Concentrându-se pe croieli contemporane, cu un angajament sporit față de măiestrie și materialitate, tehnicile de croitorie sunt folosite pentru a crea fiecare articol de îmbrăcăminte din interior spre exterior. O colecție de piese de îmbrăcăminte ce pot fi purtate atât ziua, cât și seara.

Printre participanții la eveniment se numără:

  • Diane Kruger
  • Beatrice Grannò
  • Lola Le Lann
  • Léna Mahouf
  • Emelie Lindmark
  • Beka Gvishiani
  • Mirjam Flatau
  • Moritz Hau
  • Grece Ghanem
  • Izzi Allain
  • Deon Hinton
  • Molly Chiang
  • Da Hye Kim

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de îmbrăcăminte, elementele esentiale și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [Foto] Cos, brandul de modă londonez, a lansat colecția de primăvară-vară 2023