Lectură de 2 minute

01 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Foodpanda va livra produse pe plajele din Mamaia Nord și Năvodari la șezlongul turiștilor

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Platforma de comenzi și livrări rapide foodpanda anunță că, începând de joi, 1 iulie, va livra produse pe plajele din Mamaia Nord și Năvodari, direct la șezlongul turiștilor. Produsele vor fi livrate în aproximativ 15 minute de la momentul plasării comenzii în aplicație, potrivit unui comunicat de presă.

Turiștii de pe plajă pot accesa secțiunea Shops / Magazine din cadrul platformei, și au disponibile pentru comandă peste 1.000 de produse, printre care se numără: fructe, înghețată și deserturi congelate, dulciuri și gustări, apă și sucuri, băuturi alcoolice, dar și kit-uri de călătorie sau creme de protecție solară.

Clienții pot face comenzi cu livrare pe plajă în intervalul orar cuprins între orele 08:00 – 19:00. Valoarea minimă a unei comenzi este de 30 de lei, iar taxa de livrare pentru fiecare comandă este de 5 lei.

Foodpanda.ro este una dintre paltformele de comenzi de mâncare din România, care colaborează, în prezent, cu peste 8000 de comercianți (restaurante și retaileri) din peste 40 de orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Sebeș, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Roman, Târgu Jiu, Deva, Bistrița, Botoșani, Suceava, Roman, Zalău, Slatina, Giurgiu, Tulcea, Miercurea Ciuc, Vaslui sau Sfântu Gheorghe.

Începând de anul trecut, foodpanda și-a extins serviciile în zona comerțului rapid și acoperă o gamă diversă în afara livrării de mâncare, integrând în secțiunea Shops din platformă mii de produse disponibile pentru livrare imediată de la zeci de parteneri din retailul alimentar și non-alimentar.

foodpanda este parte a grupului Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global și lider în ceea ce privește numărul restaurantelor partenere, utilizatori activi și volum de comenzi în mai multe țări decât oricare dintre competitorii săi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Foodpanda va livra produse pe plajele din Mamaia Nord și Năvodari la șezlongul turiștilor