Lectură de 2 minute

01 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Foodpanda se mută pe Glovo. Aplicația nu mai este disponibilă în România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Foodpanda își încetează operațiunile comerciale în România, începând de marți, 1 februarie, dar utilizatorii pot comanda produsele de pe Glovo. În luna decembrie a anului trecut, Glovo a primit aprobare din partea Consiliului Concurenței pentru achiziționarea Foodpanda în România.

Începând cu data de 1 februarie 2021, utilizatorii Foodpanda care încearcă să comande produse prin intermediul aplicației sau prin intermediul site-ului sunt redirecționați către platforma Glovo, unde se vor putea înregistra în câțiva pași.

Pentru a fluidiza procesul de tranziție dintre cele două aplicații, tuturor clienților Foodpanda care nu s-au înregistrat încă pe Glovo le-au fost create conturi care se pot activa în trei click-uri de pe link-urile personalizate care vor fi transmise utilizatorilor prin email și prin notificări pe telefon.

Utilizatorii Foodpanda din România au acces la toate restaurantele Glovo. În total, în acest moment, în platforma Glovo sunt prezente peste 10.000 de restaurante precum McDonald’s, KFC, Mesopotamia, Spartan, etc., dar și peste 2.000 de magazine cu livrare rapidă, precum Kaufland, Auchan, Penny, evoMAG, Diverta, English Home, Cărturești, Douglas și altele.

Retail jobs

Aplicația Foodpanda se închide în România

"De astăzi, Foodpanda se mută pe Glovo și suntem foarte bucuroși că putem anunța începutul procesului de migrare a Foodpanda către Glovo. Este un proces amplu, parte a unei strategii bine puse la punct, care ne va permite să contribuim la maturizarea pieței de livrare la cerere și să oferim un serviciu foarte bun utilizatorilor noștri. Vom continua demersurile de creștere și sperăm să fim cât mai aproape de toți clienții Glovo cu produsele adecvate nevoilor acestora, dar cu și o experiență de consum la cele mai înalte standarde”, a declarat Victor Răcariu, regional manager Glovo pentru Europa de Sud-Est.

În plus, utilizatorii Foodpanda vor putea accesa pe Glovo și alte categorii, precum “Orice”, prin care pot comanda orice tip de produs din orașul lor, “Curier rapid”, serviciul de livrare rapidă prin care pot trimite pachete sau documente, dar și o multitudine de produse de larg consum - alimente sau chiar electronice, haine, produse de casă sau decor, flori, cadouri, etc. Glovo oferă servicii de livrare rapidă în peste 50 de orașe din țară, printre care se numără București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Galați, Constanța, Craiova, Iași, Sibiu, dar și multe altele.

Glovo este o aplicație de livrare în mai multe categorii și una dintre cele mai importante platforme de livrare din lume. Fondată la Barcelona în 2015, operează în Europa de Sud-Vest, Europa de Est și Africa Subsahariană. Aplicația conectează utilizatorii cu restaurante, lanțuri alimentare, farmacii și magazine cu amănuntul și include, de asemenea, o categorie „orice” care permite utilizatorilor să comande orice doresc.

Citeste si:
ANPC a decis amânarea detalierii informațiilor din meniurile restaurantelor
ANPC a decis amânarea detalierii informațiilor din meniurile restaurantelor
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Foodpanda se mută pe Glovo. Aplicația nu mai este disponibilă în România