Lectură de 2 minute

28 Jul 2020 - Știri și Noutăți

foodpanda România va livra produse de la Inmedio în București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

foodpanda, unul dintre platformele de food ordering din România, anunță că a început din această săptămână un parteneriat cu Inmedio, companie care activează pe segmentul news & convenience, parte din portofoliul Lagardère Travel Retail România.

Utilizatorii foodpanda vor putea comanda direct din secțiunea Shops a platformei, alegând din cele peste 165 de produse comercializate de Inmedio, din categorii precum: snacks, sucuri și apă, presă, tutun și accesorii pentru tabac, cărți și jocuri.

În primă etapă, serviciul de livrare prin foodpanda a comenzilor Inmedio va fi disponibil doar în București, pentru zece unități ale lanțului de magazine situate în: Opera Center, Carrefour Feeria, Auchan Militari, Cotroceni Park, Carrefour Mega Mall, Cora Sun Plaza, Liberty Center, Pasaj Universitate, Auchan Crângași și Promenada.

Potrivit reprezentanților foodpanda, serviciul acoperă aproximativ 60% din suprafața Bucureștiului, iar livrarea se face pe o rază de trei kilometri în zona fiecărei locații Inmedio partenere. Flota de livratori foodpanda va livra produsele, în medie, în 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație.

Clienții vor putea efectua comenzi începând cu ora 10:00 și până la finalul programului de lucru aferent magazinului Inmedio, acesta fiind variabil de la o locație la alta. Valoarea minimă a unei comenzi este de 19 lei, iar taxa de livrare pornește de la 0.99 lei și variază în funcție de distanță.

Compania are în plan să lanseze în perioada următoare un parteneriat și cu 1 Minute, lanțul de restaurante de tip quick service, aflat tot în portofoliul Lagardère Travel Retail România, care se adresează cu preponderență segmentului corporate. Astfel, utilizatorii își vor putea comanda produsele dorite direct din aplicație, având opțiunea de livrare la adresă sau de ridicare personală a comenzii de la cel mai apropiat restaurant 1 Minute, în drumul lor spre birou.

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este una dintre platformele online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 3.000 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Focșani, Târgoviște, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Sebeș, Târgu Jiu, Deva, Bistrița, Botoșani și Suceava.

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  foodpanda România va livra produse de la Inmedio în București