Lectură de 2 minute

18 Mai 2021 - Știri și Noutăți

foodpanda introduce noi funcționalități în aplicație. Recompense pentru utilizatori sau bacșiș pentru livrator, printre acestea

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Platforma de comenzi È™i livrări rapide foodpanda România anunță integrarea unor noi funcÈ›ionalități în aplicaÈ›ie: comanda de grup, ce permite opÈ›iunea ca mai mulÈ›i utilizatori să se alăture aceleiaÈ™i comenzi, tips pentru livrator - posibilitatea de a oferi bacÈ™is pentru livratori direct din aplicaÈ›ie, dar È™i secÈ›iunea de recompense (rewards) pentru utilizatori.

foodpanda este parte a grupului Delivery Hero, una dintre cele mai mari platforme de comenzi È™i livrări de mâncare la nivel global.

CiteÈ™te È™i desore livrări la domiciliu: aplicaÈ›ii È™i magazine de unde poÈ›i comanda mâncare È™i alte produse

foodpanda: comenzi de grup

FuncÈ›ionalitatea comandă de grup poate fi accesată din pagina dedicată fiecărui restaurant listat în cadrul platformei, prin butonul Începe comanda de grup. Ulterior, utilizatorul care iniÈ›iază comanda de grup trimite link-ul generat de platformă colegilor de birou sau prietenilor invitându-i să se alăture grupului de comandă.

Astfel, fiecare persoană îÈ™i poate adăuga preparatele preferate în coÈ™ul grupului înainte de check-out. După plasarea comenzii, funcÈ›ionalitatea oferă un rezumat cu totalul de plată al fiecărui utilizator pentru produsele pe care acesta le-a comandat independent.

Potrivit reprezentanÈ›ilor companiei, opÈ›iunea de comandă de grup este disponibilă doar pentru comanda în cadrul aceluiaÈ™i restaurant È™i nu există un număr maxim de persoane care se pot alătura unei comenzi. Dintre aplicaÈ›iile de food delivery care reunesc oferta mai multor restaurante, foodpanda este singura platformă de pe piaÈ›a locală care are disponibilă această opÈ›iune în prezent.

Tips pentru livratori pe foodpanda

În ceea ce priveÈ™te funcÈ›ionalitatea tips pentru livrator, aceasta este activă pentru comenzile achitate online de la restaurantele È™i magazinele care livrează prin flota de livratori foodpanda. Suma pe care utilizatorii o pot oferi bacÈ™iÈ™ livratorilor porneÈ™te de la 3 lei È™i nu are o limită maximă, putând fi setată din pagina de Checkout a comenzii.

Totodată, compania a lansat È™i secÈ›iunea de rewards (recompense) în aplicaÈ›ia mobilă a platformei, parte din programul de fidelitate desfășurat de foodpanda, cu o componentă de gamificare. Astfel, cu fiecare comandă plasată, utilizatorii câÈ™tigă puncte în baza insignelor acumulate (de exemplu: insigna shopaholic pentru 2 comenzi din categoria shops sau insigna cashless pro pentru 2 comenzi cu plata online). Ulterior, aceste puncte pot fi transforma în vouchere valorice garantate din Magazinul de recompense al aplicaÈ›iei.

Citeste si:
Grupul Rohlik, compania mamă a Sezamo, anunță planuri de extindere în 30 de capitale europene 
Grupul Rohlik, compania mamă a Sezamo, anunță planuri de extindere în 30 de capitale europene 

foodpanda.ro este o platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu aproape 7.000 de comercianÈ›i (restaurante È™i retaileri) din BucureÈ™ti, Cluj-Napoca, TimiÈ™oara, IaÈ™i, BraÈ™ov, ConstanÈ›a, Arad, PloieÈ™ti, Oradea, GalaÈ›i, Craiova, Sibiu, PiteÈ™ti, Târgu MureÈ™, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, SebeÈ™, Satu Mare, Piatra NeamÈ›, Râmnicu Vâlcea, FocÈ™ani, TârgoviÈ™te, Alba Iulia, Drobeta-Turnu Severin, Mioveni, Roman, Târgu Jiu, Deva, BistriÈ›a, BotoÈ™ani, Suceava, Roman, Zalău, Slatina, Giurgiu È™i Tulcea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  foodpanda introduce noi funcÈ›ionalități în aplicaÈ›ie. Recompense pentru utilizatori sau bacÈ™iÈ™ pentru livrator, printre acestea