Lectură de 2 minute

03 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Florina Onețiu a organizat prima conferință live din lume în metaverse

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Florina Onețiu a organizat, împreună cu instituția guvernamentală Dubai Land Development, prima conferință live din lume în metaverse, dedicată femeilor antreprenoare din industria imobiliară internațională. Evenimentul Women Leaders in Real Estate, care a avut loc în luna femeii, s-a desfășurat pe platforma Xclusiverse, creată și dezvoltată de prima antreprenoare din România la conducerea unui business al viitorului.

Sursa foto: Xclusiverse / Florina Onetiu

Evenimentul dedicat femeilor antreprenoare din Real Estate reprezintă o premieră în domeniul tehnologiei viitorului, aducând împreună, prin intermediul avatarurilor, participante din toată lumea.

Cu scopul de a inspira femeile antreprenoare din toată lumea, cele patru participante, Victoria Sakurova, fondatoare a Sakura Properties, din Tbilisi, Georgia, Laura Choueri, fondatoare a Choueri Real Estate Broker în Dubai și Canada, Maria Grulich, Global Business Director al Florida Association of Realtors, SUA și Florina Onețiu, cofondatoare și CEO al platformei Xclusiverse, stabilită în Dubai, au vorbit despre provocările în antreprenoriat, despre inovație și despre cum au construit afacerile de succes pe care le conduc.

Evenimentul este cu adevărat o premieră mondială, atât prin faptul că este prima conferință internațională de acest fel desfășurată live în metaverse, la care vorbitoarele au participat prin intermediul avatarurilor, dar și prin obiectivul inspirațional al acesteia, dedicat femeilor puternice din toată lumea.

Florina Onețiu, antreprenor

Conferința Women Leaders in Real Estate este prima dintr-o serie de întâlniri care au ca scop emanciparea femeilor lider în antreprenoriat și recunoașterea abilităților acestora de a conduce businessuri de succes în domenii foarte competitive și în continuă creștere, cum este cea imobiliară.

Cei care doresc să afle mai multe detalii și să vadă cum s-a desfășurat evenimentul cu ajutorul noii tehnologii și al avatarurilor, pot accesa și urmări videoul cu cele mai importante momente ale conferinței AICI.

Antreprenoare, pasionată de investiții în tehnologie și marketing lider de peste 20 de ani, Florina Onețiu spune că întotdeauna a fost orientată spre transformare și evoluție, către lucrul cu oamenii, crearea și punerea în practică a ideilor și proiectelor inovatoare. Ca antreprenoare, Florina a fost partener în afacerea de familie Life Care și a fondat și condus „Centrele Fericirii”. Pe lângă experiența practică, Florina are o educație formală bogată, urmând programe educaționale de business destinate executivilor de top la unele dintre cele mai prestigioase școli de business din lume, ca Oxford University, Stanford University, Cornell University și Frankfurt Business School.

Citeste si:
Flanco investește în imobiliare. Retailerul va construi magazine Flanco de la zero 
Flanco investește în imobiliare. Retailerul va construi magazine Flanco de la zero 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Florina Onețiu a organizat prima conferință live din lume în metaverse