Lectură de 2 minute

01 Mar 2021 - Știri și Noutăți

FlorideLux.ro estimează vânzări de 75.000 euro în perioada 1-8 martie. O nouă colecție de aranjamante florale, lansată pentru primăvară

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, a lansat noua colecție de primăvară denumită Spring for Everyone 2021. Pentru perioada 1-8  martie se estimează vânzări de circa 75.000 de euro.

Potrivit reprezentanților companiei, noua colecție de primăvară va cuprinde cu preponderență florile specifice sezonului, precum: lalele, zambile, narcise, dar și trandafiri, aceștia fiind preferați de români în orice perioadă a anului. Nuanțele predominante ale colecției vor fi pastelurile: roz pal, lila, piersică sau verde pal. Noile aranjamente dedicate acestei perioade sunt concepute în stilul garden, un design deja popular la nivel internațional, dar puțin cunoscut în România.

Prețul buchetelor și aranjamentelor florale din noua colecție va porni de la 39 de lei pentru un buchet de lalele și poate ajunge până la aproximativ 700 lei pentru un aranjament stil garden în cufăr inscripționat FlorideLux. De cealaltă parte, aranjamentele cu cele mai mari prețuri vor fi preferate de segmentul corporate, unde compania se așteaptă la o serie de contracte cu produse multiple.

„Primăvara 2021 reprezintă un nou început, o reîntoarcere la natură și totodată un moment de bucurie de care vrem să beneficieze cât mai mulți clienți. Noua colecție a fost gândită să se potrivească cu stilul oricărei femei, indiferent de categoria de vârstă, preferință sau buget. Pentru această colecție nu abordăm stilul unui singur florist, ci promovăm colaborarea dintre toți floriștii FlorideLux. Adoptăm ideile floriștilor cu experiență internațională, alături de ideile celor mai noi în domeniu pentru a crea un mix de culturalitate care să exprime ideea de iubire, înțelegere și acceptare”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Reprezentanții companiei estimează că cele mai solicitate produse din colecție vor fi florile de primăvară, precum freziile, lalelele și zambilele care au o sezonalitate destul de restrânsă în cultura românească, deși se regăsesc pe parcursul întregului an în oferta FlorideLux, având proveniență olandeză.

Grupul FlorideLux are o experiență de peste 17 ani în industria de flori și cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro - florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România, dar și oriunde în lume; www.cosuridelux.ro - magazine online de cosuri cadou premium, elegante și speciale, pentru cadouri corporate și personale de neuitat; www.coroane.ro - magazine online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România;

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FlorideLux.ro estimează vânzări de 75.000 euro în perioada 1-8 martie. O nouă colecție de aranjamante florale, lansată pentru primăvară